Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-10, 05:25   #544
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
Brawo za zakupy , dla Ciebie botoks Ty chyba mlodziutka jestes.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Jaka tam bida, nie pogardzilabym.... .

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

nigdy takiego cudaka nie jadlam . daj przepis

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

jakby ktos chcial zdrowy przepis na czekoladowe brownie bez cukru to polecam. robilam tydzien temu i TZ dzien w dzien jeczy kiedy zrobie ponownie...

https://www.mojewypieki.com/przepis/...ru-z-daktylami

Dalam mniej daktyli bo nie mialam, pol na pol z rodzynkami. posypalam na koniec kokosem z gory. jak ktos lubi bardzo slodko to zamiast 2 jajek dodac jajko+banana. Kakao takie jak sie uda najlepsze gorzkie kupic , u mnie bylo Valor- i czuc te moc.
Mam dużą lwią zmarszczkę (dzięki tato ), zaleciła botoks, żeby zmarszczka się nie pogłębiała. W ostatnim czasie, to jak złapałam się na intensywnym marszczeniu czoła np. przed komputerem, to później palcem trzymałam sobie to miejsce, żeby się nie marszczyć
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora