Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutens Fleurs d'Oranger i inne zapachy, kolorówka i trochę pielęgnacji do oddania :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-20, 00:51   #131
silencio
Wtajemniczenie

Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
GG do silencio
Dot.: Lutens Fleurs d'Oranger i inne zapachy, kolorówka i trochę pielęgnacji do oddan

Cytat:
Napisane przez mirra77 Pokaż wiadomość
ooo, jak jestes z wawy to wiele ulatwia moglybysmy nawet umowic sie na "osobiste ogledziny"? ja bym wziela torbe, a Ty zapachy - chetnie poznam oba. torba jest w stanie idealnym, mialam ja tylko raz ze soba. a kupilam chyba latem 2007. (mam lekki nalog torbowy, wiec tak sie zdarza, ze lezakuja w szafie... )

oczywiscie moge podac szczegoly i wiecej fotek (tak na szybko: torba jest spora, gruby material w kolorze oliwki, raczka z czekoladowej skory czy czegos w tym rodzaju). ale chyba najlepszym rozwiazaniem byloby krotkie niezobowiazujace spotkanie

czekam w takim razie na info i pozdrawiam serdecznie
No to swietnie Niezobowiazujace spotkanie - super!

Moge przyniesc jeszcze inne zapachy, ktore moglyby Cie moim zdaniem zainteresowac np. Python, ktory jest chyba dosc podobny do Jourdana, acz mi sie duzo bardziej podoba - cos miedzy Jourdanem a Roma, cudny tyle, ze mam dwie buteli a jedna mi starczy ;-) no i chyba Celine Oriental Summer tez w te strone

Ja jeszcze pokombinuje jak z czasem, bo ostatnio ciezko bylo ;-) ale na chwilke moge sie nawet z pracy wyrwac w ciagu dnia, albo po na herbatke np. w Zlotych Tarasach A Ty jak czasowo?

Dobranocki!

TARGOWISKO

STRAGANIK
silencio jest offline Zgłoś do moderatora