2008-07-20, 10:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ,,Resztkowo-odpadkowe,, (i nie tylko) karteczki
Onaella
Hania
Noalia
Mamuta
Cytat:
Napisane przez solagne
wszystko pięknusie a ja przyszłam pochwalic ze twój obrazek misiowy dla macaka jest poprostu rozchwytywany i wymacywany na wszysttkie strony przez dzieciaczki nas odwiedzajace
|
Solagne nie masz pojęcia jak się cieszę, że zasypiający miś (jak będzie ciągle macany to nie zaśnie a senny jest, że hoho ) daje dzieciakom tyle radości .
Cytat:
Napisane przez agniesia125
Ta chęć tworzenia tylu kartek to z pewnością przez stoneczki inne wizażanki które zachwycają swoimi kartkami no i samemu aż się che takie coś spróbować, bo jak ty się oprzeć ....... Tyle rzeczy już zrobiłam o których nawet nie śniłam, a dzięki wam spróbowałam i jakoś poszło  i wyszło całkiem całkiem 
|
Agniesia co racja to racja ale jak się przed chwilą naoglądałam pięknych, po mistrzowsku zrobionych kartek to mi trochę (tylko trochę ) wstyd za te moje wypocinki.
Oglądam, podglądam i próbuję robić coś nowego ale i tak robię po swojemu  bo inaczej nie potrafię.
Dzisiaj karteczka pomieszanie z poplątaniem dla, zabieganej, zapracowanej, nie myślącej o sobie (o swoim zdrowiu) koleżanki.
Karteczka na zewnątrz jeszcze jako tako ale środek to już z innej bajki .
Gdyby napisy były inne to może .... a tutaj odręczne wypocone drżącą ręką. Kiedyś miałam śliczne pismo ale to było kiedyś.
Dobra, daję taką jaką zrobiłam bo do jutra nie zdążę wytworzyć innej (nie chce mi się - mam coś innego na ,,warsztacie,, ).
Chyba będę musiała założyć bloga (jeszcze nie wiem jak) i tam ładować te swoje przemyślenia (czytaj gadulstwo ).
Dziękuję Wszystkim wpadającym tutaj dziękuję Wszystkim piszącym komentaże
|