Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bollywood cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-20, 09:25   #94
bess
Zakorzenienie

Dot.: Bollywood cz. II

Ja wczoraj ryczałam na Rang de Basanti
świetny film,przydalby sie nam podobny
W sumie mamy Jutro idziemy do kina ,ktory jakos tam poruszyl mlodych ludzi,ale potrzebny bylby bardziej dosadny
Mimo wszystko bardzo mi sie to kojarzylo tez z nasza historia i naszym krajem(wg mnie przeslanie uniwersalne)
Wszyscy rewelacyjnie grali,ten film wskoczyl na b.wysoka pozycje na mojej liscie,ale niestety nie nadaje sie do ogladania wciaz i wciaz
Jest bardzo dobry w ogole nie tylko w kategorii bolly,po tych klipach jakie widzialam na youtube nie spodziewalam sie ,ze bedzie taki mocny
Musze obejrzec cos lekkiego dla odreagowania

ps (aha i bardzo mi sie spodobal aktor ,ktory gral KaranaSIDDHARTH-niby taka niewinna chlopieca uroda ale ma w sobie cos z twardziela)o kurcze on jest tylko rok ode mnie mlodszy a wyglada jak 20 letnik szczawik,rozwodnik i do tego jest z Sohą??(tak twierdzi wikipedia)o no ładnego ma wybranka
Ale w sumie Vivek tez nie wyglada na swoje 32.Ciekawi mnie to,ze te aktorki nie obawiaja sie tak pozno (szczegolnie na nasz polskie warunki )miec dzieci.Jak to wszytsko zalezy od podejscia i punktu widzenia,przez presje i to co jest u nas mnie sie wydaje ze juz koniec- mogiłka,a one po 30tce wychodza szczesliwe za maz ,a dzieci beda miec kiedys tam

edit ile to wzrostu w cm? 6'
Powiedzcie tez co lepiej obejrzec Kaal czy Kyun ho gaya no
Zorientowalam sie tez ,ze mam z wymianki Kuch na Kaho to zerkne czy taki fajny ,dobrze ze za darmo

EDIT2 Paulina_150 ten film jest bardzo kiepsko oceniany ,tylko 2 gwiazdki na 5 wiec musi byc naprawde slaby ja nie kupuje
http://bollywood.pl/film.php?Id=196
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg TN5614_Siddharth.jpg (17,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg siddharth-wallpaper-68709-5641[1].JPG (25,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg siddharth.jpg (10,9 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2008-07-20 o 21:12 Powód: ups;)
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując