Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kochane pierwiosnki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-20, 10:17   #2186
papryczka
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008

gosiaczek071: no ja sie wlasnie zorientowalam po tych waszych stwierdzeniach, ze jak spioszki, to dwie warstwy. takze dzieki za wyjasnienia, ale moj rozumek jakos sam wydedukowal, hehe. w sumie to logczne, ale mnie sie jakos ubzdurala, ze spiochy to cieniutkie, a pajacyki grubsze, nie wiem czemu. nigdy sie nad tym nie zastanawialam i moze dlatego tak mi jakos zostalo, hehe.

z ta glowka, to oczywiscie, ze cwiczymy i jest juz ok. tzn. ona juz nie trzyma tej glowki na prawo jak lezy, tylko prosto. jednak wiadomo, ze woli chyba te prawa. ale nie ma problemu - spi na obu, przekreca sie w nocy raz na te, raz na druga, wiec sie nie martwie, zreszta ortopeda tez mowil aby sie nie martwic. do snu zawsze ukladam ja na lewym i zasze podchodze od lewej strony (mam juz zboczenie na tym punkcie, bo zwracam uwage innym aby tak robili). jednak wlasnie zadziwilo mnie to, ze jak jest na rekach, to glowe woli trzymac na lewo, hehe - dla odmiany

a buciki przeslodkie! zreszta te pumy u tego samego sprzedawcy tez super: http://www.allegro.pl/item401383241_...ozmiar_18.html

kasiapop, ja tez karmie co 3 h, ale nigdy z dwoch cyckow!

w ogole to jestem zdziwiona, bo wiekszosc z was pisala, ze karmi na zadanie, nieregularnie. dlatego tak sie meczylam przez ponad 2 miesiace i dawlam kiedy chciala (a wlasciwie kiedy myslalam, ze chce - nie znalam jej tak dobrze, czasem chciala tylko sobie possac), bo mialam wyrzuty, ze chce jakies regularnosci wprowadzac malenstwu. w koncu postanowilam przejsc na 3-godzinne przerwy i wam napisalm o tym, ale nie bylo podobnych odpowiedzi. tymczasem okazuje sie, ze tez tak robicie....
papryczka jest offline Zgłoś do moderatora