Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozdajemy produkty do testów - druga edycja!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-20, 11:45   #1
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Exclamation

Rozdajemy produkty do testów - druga edycja!

Zachęcona Waszą aktywnością w poprzedniej akcji, firma Clarena, dystrybutor marki Mariposa Nail chce po raz drugi przeznaczyć kilka produktów do przetestowania: Do rozdania mamy następujące produkty dla 10 osób:

5 kremów nawilżających z kwasem hialuronowym oraz 5 zestawów z żelem silikonowych UV przeznaczonych do pracy na naturalnej płytce.

V zestawów:
easy silicon gel - 15gr - 50zł.
UV Cleanser spray 100ml - 20zł.
Primer 9ml - 30zł.
Łączna wartość zestawu 100zł

V kremów
HYDRO OXY CREAM
Krem nawilżająco- dotleniający
o przedłużonym działaniu przeznaczony do pielęgnacji domowej.Ten silnie nawilżający, lekki, doskonale wchłaniający się krem posiada niespotykaną zdolność zwiększenia nawilżenia skóry o 40%, nawet przy bardzo niskiej wilgotności otoczenia.
Ze względu na unikalne właściwości preparat polecany jest do pielęgnacji cery wymagającej natychmiastowego i długotrwałego nawilżenia, dotlenienia oraz wyciszenia.
Pojemność: 50ml cena 75zł.

"Zestaw" to produkty przeznaczone dla profesjonalnych stylistek paznokci!! Krem przeznaczony jest do użytku domowego.

Warunkiem otrzymania produktu do testów jest jedynie rzetelna opinia o danym produkcie. Stworzymy do tego celu specjalny wątek na forum. Jeśli to możliwe, to prosimy również o opinię w KWC.

Chęć przystąpienia do tego testu, można zgłaszać do 31 lipca 2008, dopisując się po prostu do tego wątku.

Uwaga!
Proszę o deklarację: zestaw czy krem;
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora