2005-04-16, 21:52
|
|
调解人
|
Re: Jaki makijaz dla takiej buzi? HELP!
Amisu! Masz bardzo oryginalną urodę. Taka jaśniutka cera ma swój urok i myślę, że powinnaś być z niej dumna, a nie dręczyć ją solarką Przy Twoich jasnych włosach tworzy harmonijną całość (ufajmy naturze).
Jeśli chcesz podkreślić oczy, to proponuję troszeczkę przyciemnić brwi. Ale nie mam zieonego pojęcia w jaki sposób. Hennę odradzam, chyba że jest możliwość minimalnego przyciemnienia, np. w kolorze popielatym. Może jakieś specjalne cienie do brwi? Takie jaśniutkie i delikatne, żebyś z kolei nie wyglądała karykaturalnie.
Te brwi znowu nie są konieczne- to taka luźna uwaga. Jednak wkleję fotkę, na której odrobinę Ci je przyciemniłam. Kolor jest nienaturalny, najlepiej patrzeć przez przymrużone oczy 
Jeśli chodzi o makijaż, to skupiłabym się na rozcieraniu, ze względu na delikatne rysy twarzy. Bardzo ładnie Ci w różu, dobrze będziesz też wyglądać w beżach i w takich brudnych, pudrowych, przydymionych różach.
Jeszcze raz podkreślam, że Twój makijaż powinien być roztarty. Wszelkie ostre granice nie są wskazane. Jeśli robisz kreskę nad rzęsami, do koniecznie rozetrzyj ją jakims cieniem.
Pozdrawiam
|