Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o dziecko od 2018r. część 3!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-10, 21:04   #4667
CiastkoveLove
Zakorzenienie

Dot.: Starania o dziecko od 2018r. część 3!

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Hej tak tylko wtracę, bo nie mam czasu nadrabiac i czytam tylko ostatnia stronę[emoji6]
3 mce trwa odbudowa równowagi hormonalnej czy to po poronieniu, odstawieniu tabsów czy ciaży ( od pierwszej @). Tak mówil mi mój gin. I to nie chodzi o to, że nie można się starać tylko żeby się nie łamać jesli nie wyjdzie ( cytujac go 'nie przychodź do mnie z rykiem za 3 mce' [emoji23] ) bo oczywiscie może zaskoczyć od razu ale nie musi.

Ciastku jeśli uspokoi Cię pierwsza czy druga @ to poczekaj. Nic na silę[emoji11]
Dałabym sobie palca uciąć że w czasie jak wypowiadała to zdanie to umieściła tam słowa "jajniki" bądź "jajeczka" bądź "jajowody" i "genetyczny" ale możliwe że byłabym teraz bez palca, no, taka moja umiejętność słuchania i zapamiętywania Ale o hormonach to na pewno nic nie mówiła chociaż może to miała na myśli, trudno stwierdzić [emoji14]

I teraz pytanie właśnie, czy Ci wszyscy lekarze mówią o tych 3 miesiącach licząc od zabiegu czy od daty pierwszej miesiączki? Tak jak mi dziś powiedziała że najlepiej 3 miesiące. Ale 3 miesiące od zabiegu czy od dziś czy od miesiączki?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
CiastkoveLove jest offline Zgłoś do moderatora