2008-07-20, 11:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Cytat:
Napisane przez Marta_S
Witam Wszystkich bardzo serdecznie  . To moja pierwsza wiadomość na tym forum, mimo, że na Wizażu już jestem trochę czasu. Trafiłam na Wasz wątek jakieś dwa - trzy tygodnie temu, ale powiem szczerze, że bardzo szybko mnie pochłonął, powoli się uzależniam  .
Pozdrawiam szczególnie Lipglossjunkie i Guaranę, które gdzieś tu balują w moim mieście  .
|
Witaj w rodzinie Kolejna śliczna buzia jak widzę 
Teraz już się nie uwolnisz od tego wątku i od nas
Cytat:
Napisane przez Marta_S
Następnym razem z chęcią skorzystam  Ja na razie, jeśli chodzi o Truskawkę, to jestem świeżynka - Mąż mnie właśnie namawia, żebym zamiast tak ciągle oglądać w końcu coś zamówiła - oj chyba nie jest świadom tego co robi...  .
|
oj Kochana, tak nie można Zamawiaj i to szybko 
A mąż pożałuje
Cytat:
Napisane przez littlefrog
DZIEŃ DOBRY!!!
Pozdrawiam Was z mojego własnego domu i własnego kompusia  Co prawda zostaję dalej u TŻ ale wpadłam do rodziców w odwiedziny i własnie czekam aż łaskawie wrócą z weekendu na wsi  Ale dzięki temu będę miała czas na nadrobienie zaległości, może się uda choć troszkę.
Z nowości u mnie: końcu dobrałam się do paczek z purchawką Chic Herrery oraz z płynem BI FACIL  Obie paczki wielkie i piękne, choć na jednej było napisane długopisem 666  I mam mały problem z BI FACILEM, ponieważ wg kodu jest z 2002 roku  ale datecalculator mówi: maybe your input is not correct, więc juz sama nie wiem co o tym myśleć. W każdym razie na stary nie wygląda, pachnie normalnie, jest przejrzysty butelka ładna, napisy nie pożółkłe.. pozostaje tylko zaryzykować i przetestować. Czy on w ogóle był produkowany w 2002?
A na truskawce rzeczywiście sezon ogórkowy, ale to nawet lepiej 
Biorę się za czytanie! 
|
cześć Żabko Miło cię widzieć To 666 jest przerażające O co im chodziło?
|
|
|