2008-07-20, 11:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtry UV a makijaż
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Ale LU 06 to bardzo bardzo jasny rozbielony bez  i on praktycznie nie nadaje koloru.
A mialas okazje ogladac foty podkladu Borghese?jest tam bardzo jasny odcien Cura Naturale Time Defying Fluid Makeup SPF8 - #01 Ivorio ( Normal to Dry Skin ) gdybys chciala to moge zrobic probasa  W razie zadowolenia mozna zakupic na Tru 
|
nie nie widziałam zdjęć tego podkładu, ale ja się raczej nie 'podkładuję' , wystarczy mi filtr+puder, u mnie na twarzy przypomina to trochę podkład - napisałam, że nie mogę znależć odpowiedniego odcienia podkładu opierajac się na moich wizytach w drogeriach i testowaniu tych wszystkich brązów na mojej białej - ku zgrozie ekspedientek - ręce . poza tym filtry zawarte w podkładzie destabilizują te już nałożone na twarz.... na stronie EL kolor LU 06 naprawdę wygląda ciemno, ale faktycznie - wiele bladolicych filtromaniaczek go zachwala, więc musi coś w tym być . co do zakupów przez Truskawkę - oj, jakoś się jeszcze nie mogę się przemóc do kupowania przez Internet; wiem, że brzmi to, jakbym była ze średniowiecza .jak na razie daję sobie radę z Hauschką . miejmy nadzieję, że wkrótce producenci pudrów, podkładów i korektorów zdadzą sobie sprawę, że w Polsce istnieje mniejszość bladolicych wśród rzesz tych wszystkich solaryjnych skwarek. dołączam fragment mojego bladego lica - przepraszam że taki malutki
|
|
|