Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak wymodelować moją okrągłą buzię?? Pytanie do Agi_BJ i innch!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-04-17, 13:12   #5
maja_s
Rozeznanie

GG do maja_s Wyślij wiadomość przez MSN do maja_s Send a message via Skype™ to maja_s
Re: Jak wymodelować moją okrągłą buzię?? Pytanie do Agi_BJ i innch!!!

Czesc Dziewczyny! Dzieki za wszelkie odpowiedzi. Mam pytanka bo niestety nie jestem jeszcze bardzo doswiadczona osobka i nie zalapalam wszystkiego. Pierwsze pytanko kieruje do casablanci: tzn o co chodzi z ta grzywka bo przeczytalam Twoja propozycje ale i tak nie rozumiem jaka ma byc, moglabys moze wkleic jakies przykladowe zdjecie?? Albo zakreslic na moim zdjeciu, bylabym wdzieczna. Pytanko odnosnie tego rozu mam np. usmiechnac sie i policzki musnac nim?? Chyba powinnam bardziej pionowe pociagniecie , niz poziome prawda>??jakie kolorki proponujesz?? A teraz do Agi pytanko - czyli mam ciemniejszym pudrem <ale chyba nierozswietlajacym co??&gt; musnac dolna szczeke i zuchwe tak? tyle tylko ze dla mnie dolna szczeka i zuchwa to to samo mam racje?? a jak nie to Agus zaznacz mi zebym dobrze zrobila. zaznaczylas mi rowniez co mam rozswietlic, ok zrozumialam te miejsca, ale pytanko do Was wszystkich dziewczyny czym to zrobic, chodzi mi zarowno o puder ktorym mam przyciemnic twarz jak i ten ktorym mam rozswietlic. a moze to ma nie byc puder tylko korektor czy roz, a moze podklad??? widzicie jaki ze mnie laik. wiec mam nadzieje ze pomozecie. Aha i jakich firm najlepiej, tylko bardzo Was prosze miejcie na uwadze moj szkolny budzet hehe. Jak by jakies wskazowki to prosze piszcie, bardzo mi sie przydadza. Agus jeszcze jedno moze znjadziesz gdzies w swoich zbiorach zdjecie tak wyregulowanych brwi?? Nom to troche Wam namarudzilam, ale mam nadzieje ze zrozumiecie i odpiszecie! Pozdrawiam papa
maja_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując