Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Profesja
Wątek: Profesja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-20, 14:21   #14
Nija_
Zakorzenienie

Dot.: Profesja

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Warto chodzić na zajęcia, bo wtedy zupełnie inaczej patrza na taką osobę podczas egzaminu
Tak jak pisałam, u mnie przewaznie chodziły 3 osoby ale zdarzało się że byłam 1 Miałam więc indywidualną naukę

Z tego co wiem, to szkoły mają rożne systemy: np. w Profesji oprócz egzaminów pisze sie prace kontrolne które dopuszczają do egzaminu, większość egz jest ustnych, a pisemne są z przedmiotów które się kończą lub z jakiś "wazniejszych" przedmiotów (ja na I sem miałam pisemny z rachunkowości, prawa administracyjnego i angielskiego), sprawdzana jest obecność (to sie liczy do styopendium - trzeba miec średnia conajmnije 4,90 i 90% obecności).
W innej szkole (chyba w Żaku) sa sprawdziany , odpytywanie, kartkówki i egzaminy pod koniec semestru.

Wogóle to chciałam isć na BHP ale w żadnej szkole która jest w moim mieście nie otworzyli kierunku bo za mało chętnych było, więc wpisałam się AiP i nie żałuję.

Mam w planach i na studia podyplomowe związane z ochroną środowiska i obecną pracą - zobaczymy co z tego wyjdzie
Też chodziłaś w trybie zaocznym? Fajnie, że przybliżyłaś trochę jak to wygląda

Ale mam nadzieję, że zbyt dużo tej nauki nie jest, bo mam jeszcze ten staż od poniedziałku do piątku no i potem będę poprawiać maturę, to też będę musiała się uczyć