Hej

ale się dzisiaj wyspałam. Wczoraj pół dnia chodziłam jal zombie i bez humoru, a dzisiaj prawa nózka i z uśmiechem. W dodatku w nocy byłam tylko raz na siusiu - niemożliwe [emoji6] pierwsza taka idealna noc za nami, pewnie ostatnia... [emoji26][emoji23]
Mirabelka gratuluje udanej wizyty [emoji8]
Myboy co do alie, nigdy jeszcze nie ustawili statusu,że jest już w polsce

zawsze status ciut do tyłu a przesyłka w moich rękach. Ogólnie to wszystko zależy od nich, raz otrzymuje po 16 dniach a raz po 30. Najdłużej czekam teraz, 44 dni już ale coś czeka na poczcie na mnie
No i stosuj się do taktyki Kini

klikam i zapominam, kiedyś dojdzie a pozniej niespodzianka :brzydal
Pisze to wszystko juz drugi raz

aplikacja mi się zwiesiła i połowę tylko zapamiętało.... gratulowałam udanych wizyt, jak dobrze pamiętam amarela

skorpio

i niud

no i Amarela nie przejmuj się wagą, mogli się o te 300g pomylić.
Niud -trzymam mocne kciuki, na pewno będzie dobrze [emoji8]
Pamiętam coś o wymazie gbs... mam go na 26kwietnia. Wstydzę się swojego odbytowego problemu. Kiedyś coś mi wyskoczyło, byłamu rodzinnego i dostałam skierowanie do chirurga który stwierdził,ze to narośl po żylaku i można ale nie trzeba operować bo to taki nadmoar skóry jedynie. A teraz mam coś ala podusie na odbycie, to chyba nie są hemoroidy? Nic nie swędzi, nie boli z tym,że delikatnie napompowane te miejsca. Może to normalne a może nie, już nie ogarniam jaki jest odbyt normalny
Gin pewnie skomentuje to - bo będzie chcąc nie chcąc zaglądać tam.
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz