Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2018 cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-11, 19:26   #2016
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dziekuje ze pytasz noc na szczescie spokojna, synek po masazach zasnal i przespal cala noc a ja w koncu nie wstawalam na siku milion razy, wstalam o 5 raz a porzadnie wysikalam sie i juz wiecej nie zasnelam
Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Lady, Domii, Fryga
U mnie o 10 ma byc polozna. Mam nadzieję ze bedzie jakaś fajna

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Super ze dziś do domku nabierzesz sił

Fajna ta polozna Ci sie trafila?
Mowila cos ciekawego? :P
Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Hejka
Usnęłam o 4 [emoji849][emoji849][emoji849] z boku na bok i tak mi zeszło aż jasno było [emoji23]

Domii jak go nogi bolą a nie robi nic nadzwyczajnego i często w tym wieku bóle wzrostowe. Nic się na to nie poradzi - można maskować delikatnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wlasnie czytalam ze niewiele na to mozna poradzic
Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Hej hej [emoji11]

Kciuki za dzisiejsze wizyty Domi, Lady i Fryga [emoji110][emoji110]

I kciuki za piękne cukry z rana dla słodkich mam [emoji110][emoji110]

Domima jak Lenka dzisiaj? [emoji11]

Stokrotka nawet jak przysla poprawione 3 to dobrze, bo poprzednie były nie do zaakceptowania [emoji85] a tak będziesz mieć nowe [emoji4]

Lady strasznie współczuję tego bólu zęba [emoji853] a co Ci powiedzieli, że w jakim jest stanie i co dalej z nim zamierzają zrobić??

Domi mów jak tam noc przeżyłaś w nagrzanym domu [emoji28]
A z wizytą i usg próbuj, może akurat się nie skapnie [emoji6]

Ja poprałam wczoraj koszule, zaraz je wyprasuje i będzie kolejna rzecz do odhaczenia z listy [emoji6]

Ale najpierw śniadanie [emoji4]

Dziś pomyślałam sobie, że na obiad zrobię kotlety mielone i ziemniaki, a do tego jeszcze nie wiem czy buraczki czy może mizeria [emoji39] codziennie wychodzę do sklepu na zakupy w ramach spaceru [emoji28] choćby po jedną rzecz [emoji16]

---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------

Edzka fajny taki fryzjer [emoji4] ja też się zanosze z zamiarem umówienia wizyty i się zastanawiam gdzie pójść, czy do mojej czy do takiej nowej dziewczyny co obok mnie otworzyła salon [emoji6]

Rumianek jak noc na swoim? [emoji4]

Na szczescie tesciowa wczoraj miala spotkanie seniorow i pozno wrocila wiec nie w glowie jej bylo palenie w piecu, uffff.. Dzis juz pytala czy palimy

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Ja co rano boję się włączyć wizaż lub fb [emoji86][emoji87][emoji85] a to już czas na nas powoli przecież [emoji4]
Tez tak mam [emoji33][emoji85][emoji87]
Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
Hej hej!

Mirabilka nie wiem jeszcze, pod koniec kwietnia/na poczatku maja mam sie zjawic na wizytę. Nie mam duzych skokow cisnienia czy wysokiego pulsu wiec mam nadzieje ze bedzie porod sn

Mam jakąś taką hustawke nastroju ze synek co chwile doprowadza mnie do łez byle głupotą :/ a wczoraj sie poplakalam bo siadajac do stołu lekko pociagnelam za obrus :/

Przytulam mocno
Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Hej ale się dzisiaj wyspałam. Wczoraj pół dnia chodziłam jal zombie i bez humoru, a dzisiaj prawa nózka i z uśmiechem. W dodatku w nocy byłam tylko raz na siusiu - niemożliwe [emoji6] pierwsza taka idealna noc za nami, pewnie ostatnia... [emoji26][emoji23]

Mirabelka gratuluje udanej wizyty [emoji8]

Myboy co do alie, nigdy jeszcze nie ustawili statusu,że jest już w polsce zawsze status ciut do tyłu a przesyłka w moich rękach. Ogólnie to wszystko zależy od nich, raz otrzymuje po 16 dniach a raz po 30. Najdłużej czekam teraz, 44 dni już ale coś czeka na poczcie na mnie

No i stosuj się do taktyki Kini klikam i zapominam, kiedyś dojdzie a pozniej niespodzianka :brzydal

Pisze to wszystko juz drugi raz aplikacja mi się zwiesiła i połowę tylko zapamiętało.... gratulowałam udanych wizyt, jak dobrze pamiętam amarela skorpio i niud no i Amarela nie przejmuj się wagą, mogli się o te 300g pomylić.
Niud -trzymam mocne kciuki, na pewno będzie dobrze [emoji8]

Pamiętam coś o wymazie gbs... mam go na 26kwietnia. Wstydzę się swojego odbytowego problemu. Kiedyś coś mi wyskoczyło, byłamu rodzinnego i dostałam skierowanie do chirurga który stwierdził,ze to narośl po żylaku i można ale nie trzeba operować bo to taki nadmoar skóry jedynie. A teraz mam coś ala podusie na odbycie, to chyba nie są hemoroidy? Nic nie swędzi, nie boli z tym,że delikatnie napompowane te miejsca. Może to normalne a może nie, już nie ogarniam jaki jest odbyt normalny
Gin pewnie skomentuje to - bo będzie chcąc nie chcąc zaglądać tam.

Tez mi sie wydaje ze to niestety hemoroid
Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
To bardzo smutne. Nigdy nie przezyłam czegos takiego ale wyobrazam sobie co wy musicie czuć...i dlaczego musi się to dziać w dodatku spotyka to coraz wiecej kobiet. Niesprawiedliwy jest ten swiat. Mocno Cię tule

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Ahaaam, a wiwszco wystaje ? w sensie, czy to hemoroidy? Bo ja tam zajrzeć nie potrafię a zresztą...nawet nie wiem jak wyglądają hemoroidy

Nie to zebym szukala ale... W internecie znajdziesz wszystko [emoji16][emoji23][emoji23]

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora