2018-04-12, 10:00
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Cytat:
Napisane przez xdorkax
Sami dają  Przysłali mi meil'a o treści m.in:
Witaj DOROTA,
mamy dla Ciebie dobrą wiadomość: przygotowaliśmy wyjątkowy program dla naszych najlepszych Klientek - i właśnie Ty zostałaś do niego wybrana. Wypróbuj nowe możliwości tego ekskluzywnego programu!
Od teraz do 31.07.2018 możesz cieszyć się dodatkowymi
korzyściami KLUBU ORSAY:
W SALONIE STACJONARNYM
- Indywidualne konsultacje
- Rezerwacja 5 produktów na okres 5 dni
W SKLEPIE INTERNETOWYM
- Darmowa dostawa
Ponadto otrzymujesz również prezent powitalny - bon o wartości 50 PLN**, który możesz wykorzystać do 14.05.2018
Mamy nadzieję, że nowe korzyści umilą Ci zakupy!
Twój Zespół KLUBU ORSAY
|
Cytat:
Napisane przez kjd3
Super  !
Kupuję u nich gównie rzeczy z sale, więc nie dostałam vipa  .
|
xdorkax gratuluję vipa 
a skąd wiadomo, że rzeczy z sale nie wliczają się do kwoty na vipa?
macie może jakiś regulamin tej akcji?
Orsay na fb olewa pytania ludzi o regulamin, a sporo osób pisze tam, że vipa nie dostali, choć niby warunki spełniło... 
A jak pytałam w stacjo, to podobno liczą się zakupy robione stacjonarnie, a nie online... No nic nie wiadomo...
W ogóle, to chyba we wtorek zaktualizowali stronę online i teraz jest beznadziejna wyczyścili listę życzeń, historia zamówień jest nieaktualna (brakuje najnowszych, ostatnie są sprzed kilku miesięcy) Chwalą się na fb, że można teraz sprawdzać dostępność towaru w sklepach stacjonarnych, ale co z tego jak tylko rozmiarów, które są dostępne online, więc coś im to ewidentnie nie wyszło
|
|
|