Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-12, 13:20   #1293
cansada
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
nie wiem co...
Też nie wiem . Nie doczytałam.
Ale jak coś ze zdrowiem to przesyłam dużo magii

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
ooo brawo
cały wątek chudnie w oczach

Ja tam nie chudnę ale cieszę się że trzymam wagę.

Za wszelkie kilogramy na minusie

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Mrowina Pokaż wiadomość
Zmuszona byłam zrezygnować z cukru , pieczywa i słodkich soków, niestety cukrzyca się przyplątała
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, wyniki super samopoczucie też i tylko teksty męża ,że super bo się teraz odchudzamy Może kilka razy zjadł to co ja waga nadal stoi w miejscu i marudzi, że mu kilogramy nie spadają, a żeby szczuplej po twarzy wyglądał to brodę zapuścił. Normalnie po 20 latach mam nowego faceta - na drwala
Zdrowie najważniejsze. Efekt uboczny super

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
hahaha to super
ja mało jem cukru, pieczywa prawie wcale, soków niet - woda i jakoś staneło ...
Musisz podkręcić metabolizm. Trzymam kciuki.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Znam to super uczucie
Moja rada - wymieniaj garderobę dopiero wtedy, gdy będziesz pewna, że nie będziesz dalej chudła .

Jak przerzuciłam się na normalne ciuchy po 20 kg spadku wagi to mina otoczenia była bezcenna . Przez czas odchudzania chodziłam w "starych" ciuchach, więc spadku wagi nie było widać.
Podziwiam ludzi którzy potrafią tyle zrzucić i utrzymać spadki. Wygrywają walkę sami ze sobą u mnie 5 to rekord....

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
Może coś w tym jest

Przyszło do mnie przed chwilą UFO to będę dzisiaj testować
Ale fajne!!!!
cansada jest offline Zgłoś do moderatora