2018-04-12, 13:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Cytat:
Napisane przez korinka3
nie wiem co... 
|
Też nie wiem . Nie doczytałam.
Ale jak coś ze zdrowiem to przesyłam dużo magii
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------
Cytat:
Napisane przez amyz
|
Ja tam nie chudnę ale cieszę się że trzymam wagę .
Za wszelkie kilogramy na minusie 
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------
Cytat:
Napisane przez Mrowina
Zmuszona byłam zrezygnować z cukru , pieczywa i słodkich soków, niestety cukrzyca się przyplątała 
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, wyniki super samopoczucie też i tylko teksty męża ,że super bo się teraz odchudzamy  Może kilka razy zjadł to co ja waga nadal stoi w miejscu i marudzi, że mu kilogramy nie spadają, a żeby szczuplej po twarzy wyglądał to brodę zapuścił. Normalnie po 20 latach mam nowego faceta - na drwala 
|
Zdrowie najważniejsze. Efekt uboczny super
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------
Cytat:
Napisane przez korinka3
hahaha to super 
ja mało jem cukru, pieczywa prawie wcale, soków niet - woda i jakoś staneło ...
|
Musisz podkręcić metabolizm. Trzymam kciuki.
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------
Cytat:
Napisane przez lena40
Znam to super uczucie
Moja rada - wymieniaj garderobę dopiero wtedy, gdy będziesz pewna, że nie będziesz dalej chudła  .
Jak przerzuciłam się na normalne ciuchy po 20 kg spadku wagi to mina otoczenia była bezcenna  . Przez czas odchudzania chodziłam w "starych" ciuchach, więc spadku wagi nie było widać.
|
Podziwiam ludzi którzy potrafią tyle zrzucić i utrzymać spadki. Wygrywają walkę sami ze sobą u mnie 5 to rekord....
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------
Cytat:
Napisane przez Lidia1984
Może coś w tym jest
Przyszło do mnie przed chwilą UFO  to będę dzisiaj testować 
|
Ale fajne!!!!
|
|
|