2018-04-12, 15:42
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zdrada, jak żyć dalej...
Cytat:
Napisane przez patusiaa23
To jest 63738293939 wątek, które rozwalaja te same osoby swoimi radosnymi przemyśleniami na temat kochanek i zajętych facetów, zaraz wpadnie jeszcze mariamalaria i wizazanka na V i będzie komplet, serio, po pierwsze nikogo to nie interesuje w tym temacie, po drugie,każdy to już zna na pamięć. Macie jakąś obsesję kochanek
|
Oj tam oj tam. Popisać mozna 🤣
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------
Cytat:
Napisane przez DawnSeeker
Szczerze mówiąc jego kochanka mnie nie interesuje. Nazywam ją wywłoką, bo cóż nie znoszę bab, które wiedząc że facet jest zajęty pakują się mu do łóżka.
Możliwe, że kiedyś jej podziękuję, ale jeszcze jest na to za wcześnie.
Ex pisał do mnie na fb, ale go zablokowałam. Chce rozmawiać, jakby było o czym .
Dzwonił też kumpel od worka z pytaniem, czy dobrze się czuję i czy "wszystko między nami ok". Odparłam, że na razie nie mam ochoty o tym rozmawiać, ale rozumiem, czemu się nie wtrącał. Nie chcę robić sobie z niego wroga, jestem zła, że prawdopodobnie go krył, ale też nie muszę z nim spędzać więcej czasu.
|
Jesli nic was nie łączy to nie masz o czym z nim pisać, dzieci nie ma, wspólnoty majątkowej tez
Kolega dziwne pytanie zadaje.
No Ok miedzy wami. Każdy żyje jak chce i on w koncu sie uwolnił od przyzwyczajenia nie musi sie martwić, ze Cie zrani.
|
|
|