Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-20, 19:52   #4673
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Mycha no przestan!!
Nie chodzilo mi o to,zeby cie pograzyc! No proooosze cie
Chce ci tu pokazac a najlepiej na swoich przykladach, podpatrz sobie
Ja przeciez tez kiedys zaczynalam...

Jak sobie jeszcze cos przypomne to ci dam jakies wskazowki,ja sie uczylam metoda prob i bledow
ale ja wiem tylko jak patrze na te Twoje pazurki to normlanie nei moge tak mi sie podobają daj mnei linka () do Twojego wątku pazurkowego

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
V częśc już niedługo!

Wszystkie pewnie znacie a na pewno kojarzycie Kelly Osbourne. Przeglądam dzisiaj portale plotkowe i natrafiłam na jej nowe zdjęcia i jestem w ogromnym szoku. Co za zmiana Dodaje dwie nowe fotki i starą dla porównania
o mamusiuuuuu o niebo lepiej wygląda

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
dzien dobry

jeszcze zyje tzn ze sie pogodzilam z TZ przyjechal na czas tak jak sie umawialismy, w nowej koszulce, nowej fryzurze myslałam ze jak przyjedzie to bedziemy rozmawiac jak szef z pracownikiem, na sucho ja na kanapie on na krzesle, ale nie- zdazylismy wejsc do pokoju a ten bach i mnie przytula, myslałam ze sie poplacze..zaczal mnie przepraszac tak, ze w koncu pojechalismy po gumki
nasze bara bara musielismy przeniesc na podłoge, bo łózko skrzypi niemiłosirnie, ale na 3 kocach i koldrze idzie jak po masle
nie wiem czy pojedziemy nad morze bo TZ nie ma nic kasy
wiecie na co go namowiłam? zeby mi napisał miłosny list na urodziny, ze to chce w prezencie, bo wiem ze nie ma pieniedzy...dlugo musialam namawiac, jesli go dostane to sie posram ze szczescia

bylam w kosciele...odstroiłam sie jak dzaga, dobrze ze TZ nie widział

zaraz sie zjedzie kupa gosci
wiedziałam że tak będzie

Cytat:
wiedzialam wiedzialam !! ze jak wejde na wizaz bedzie jedno wielkie : a nie mowilam

kocham Was

lece, do wieczora
ha!

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
jesteś dłużej o miecha niz ja

Dla mnie laptop jest za płasko, ja lubie miec klawirke pod skosem
powiedz że lubisz macać

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Wiecie co?Wczesniej wspominalam o tym,ze te swierszcze straaasznie halasuja tzn grają...zauwazyłam,że to 1 robi taki hałasNo to zaczełam sie gapić w pudło i przysłuchiwać się który z ponad 200 robaków gra...dorwałam skurczybyka i chciałam go dać Jaffie i ten gnojek mi zwiał! Skubaniec spiep.rzył pod łóżnko brata...trudno tego nie słyszecCzaje sie na niego ! Dorwe chama! Wrrr a jak dzisiaj go nie dorwe to do jutra sam padnie
ło masz Ci los :P

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
I'm back
jeeeeeeeeeeeeeee

Cytat:
nie dziekuje

zapraszam do mnie na pol litra jak sie dostane
nareszcie jakaś okazja żeby sie napić w doborowym towarzystwie

robiłam bratowej pazurki i zarobiłam 3 dyszki ładniejsze mi wyszły niż moje ale fotki nie mam

a poza tym to siema nie kurturarna jestem xD
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora