Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-13, 09:15   #239
emma90
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Ojej jaki maluszek się urodził. No ale jak musieli rozwiązać ciążę, to musieli, bezpieczeństwo najważniejsze

Monya spokojnie, my tutaj wszystkie pomożemy Ci się ogarnąć z wyprawka bardzo szybko. Niczym się nie martw, odpoczywaj póki co i myśl pozytywnie

Kurcze emma, skąd Ty bierzesz na to siły?? 8km to porzadny kawałek, ale w sumie Twoja figura nie zrobiła się od leżenia na kanapie z czipsami ;p

Co do tych woreczków na pampersy, to w sumie dopiero teraz pomyślałam o tym, że to nienajgorszy pomysł wrzucić takie coś do koszyka. Rzeczywiście mogą się przydać. Ale kosza specjalnego nie będę kupować, nie jest mi to potrzebne do szczęścia

Bursztynku, jak dzisiaj u Was?

Dziękuję dziewczyny, że pytacie o mój nastrój. Wczoraj spędziłam dużo czasu z mężem, i poki co jestn w miare, ale pewnie jeszcze dzisiaj sie popsuje.... Wciąż czekam na wyplete wynagrodzenia na marzec, bo jeszcze ten miesiąc musi mi zapłacić ten pracodawca-pozyczkobiorca, i już mam nerwa..... We wtorek zadzwonił, ze nie da rady, w środe poinformował, że jest na wyjeździe i że na 100% w piątek około 16, a dziś napisałam sms czy moglibyśmy się spotkać wcześniej, i jeszcze nie dostałam żadnej odpowiedzi. Wiecznie jest mu cięzko coś odpisać, bo On jest taki zajęty itp itd. Ale co mnie to obchodzi? Ja powinnam dostac pieniądze we wtorek. Jedna kolezanka dostała, to co teraz ja mam się czuc dyskryminowana, bo jestem w ciąży i z racji na to, że nie mogę pracować to mam dostać poźniej? Jakbym ja komuś była winna taką sumę pieniędzy jak on jest winny mi, to bym z wywalonym jęzorem biegła z tą chociaz jedną wypłatą, pod drzwi bym przyniosła, bo by mnie zjadało sumienie i poczucie winy - a on? Nie wiem jak postępowac z takimi ludzmi, to jest sprzeczne ze wszystkimi wartościami jakie ja w życiu cenie i co zostało mi wpojone. Nie umiem nikomu celowo zrobić krzywdy, ale tutaj chyba będę musiała jakiś większy kaliber wytoczyć, bo zawsze własnie byłam taka potulna i grzeczna... A teraz cierpie
To sie wygadałam! Ale co tam, piękna pogoda to jak tylko słonko zawita na balkon, to wychodze na książkę i lody
Tak, lubię chodzić ale leżeć z czipsami też

a niech ten pracodawca się nie wygłupia dzisiaj o 16 masz mieć wypłatę

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Ja jezdze combi i gabaryt samochodu to kewstia przyzwyczajenia. Moj ma czujniki przy cofaniu co jest mega wygodne, od męża nie ma wiec biore zawsze wiekszy zapas . Nie są to najpiekniejsze samochody, ale nadrabiaja pojemnością bagażnika- przy dziecku na pewno przyda sie. Jest miejsce na wozek, zakupy, pewnie i gondola wejdzie! Polecam taki samochód. A to ja tak czesto mam ze dlugo jest status ze nadano po czy nagle kurier dzwoni do drzwi wiec może dzisiaj dostaniesz?To super ze tak na glukoze reagujesz!Wiesz- Ty masz wiecej argumentow za mieszkaniem niż jego argument noszenia rzeczy skombinujecie znajomych i będzie fajny dzień przeprowadzki![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] fajna pogoda, to i fajny dzien bedzie!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedyś też miałam taką niespodziankę, może się jednak uda a w większości przypadków, w dzień dostawy zmienia ona status na "w dostawie" i dostaję sms od kuriera.
Dam im jeszcze dzisiaj czas, a jak nic nie przyjdzie to od pon będę wisieć na infolinii
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując