2018-04-13, 13:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Polu, co do pani sprzątającej to na pewno musicie obgadać jak często ma przychodzić i spisać co byś chciała żeby robiła. Czy np ścierała kurze,ogarniała naczynia/zmywarkę,odkurzała i myła podłogi,sprzątała toaletę, wstawiala pranie i prasowała, wynosiła śmieci itp.i jak często ma to robić. Może chcesz żeby raz na jakiś czas zmieniła Wam pościel, umyła okna.
A teściowej powiedz, że masz zakaz długiego stania,więc codzienne gotowanie odpada.
Folinka, podziwiam Cię, że jeszcze wynajdujesz sobie dodatkowe zajęcia Ale może coś w tym jest, że im więcej obowiązków tym lepsza organizacja
Ja niestety ubolewam nad tym,że mój mąż niewiele mi teraz pomaga. O ile wbił sobie do głowy, że mycie podłóg to jego obowiązek to niestety nadal jest strasznym bałaganiarzem a ja potem chodzę i.odkładam wszytko na miejsce. A oliwy do ognia dolewa fakt, że ja i synek też wszystko wszędzie rozkładamy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------
Cytat:
Napisane przez emma90
Robiłam porządek w szafie i sprawdzałam, w które sukienki jeszcze się mieszę  oto efekt

|
Ale z Ciebie laska[emoji6]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|