Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inspirations czyli "Na szkle malowane"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-20, 22:42   #159
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania
Dot.: Inspirations czyli "Na szkle malowane"

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
Jush sobie to wyobrażammm... Te Twoje cudności śliczności piękności... Ech..... Się normalnie doczekać nie mogę
Już, już niedlugo pokazę nowe, kolejne wazy. niektore juz schna i czekaja na wykonczenie, ta ktora maluje aktualnie w etapach sama przypadła mi do gustu a pomysł sie "zmutował" i wyjdzie cos innego niz planowałam na poczatku ale mysle ze wam sie spodoba

Cytat:
Napisane przez Cath_ Pokaż wiadomość
Pomyślałam to samo co Joasia... I już widzę, jak nas tu na kolana powalasz tymi cudeńkami...
Tylko teraz będziemy koczować na Twoim wątku w oczekiwaniu na chwilę kiedy je pokażesz
och, jak ja kocham wracac z siatami pełnymi szkła takie roznosci mozna upolowac za grosze, ze ho ho! juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne malowac te nowe zakupione swieczniki i wazy
oczywiscie zapraszam wszystkich do odwiedzania i komentowania

Cytat:
Napisane przez iwaniwiol Pokaż wiadomość
Titania zagladam tu zaglądam i nadziwić się nie mogę jakie piękne te Twoje prace!!!
Iwaniwiol, witaj na moim watku dziekuje za komentarz i zapraszam do zagladania

a na zakonczenie dnia pokaze moja Latarnie-latarenke ktora jest przemalowanym słoikiem po homarach a do srodka wkładam zawieszony tealight, niedlugo wstawie tez fotki z zapalona swieczka w srodku, te zas zrobiłam przy swietle dziennym

pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00915.jpg (81,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00914.jpg (73,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00909.jpg (79,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00912.jpg (85,2 KB, 25 załadowań)