Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-21, 08:54   #327
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - część X

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Hey

Nie nadrobilam tego co pisalyscie po poludniu. Ale powiem wam jedno : KCUKI I WASZE WSPARCIE POMOGLY DZIEKUJE!!!!!!!

Dziewczyny wczoraj mialam miec z kims innym godzinke jazdy ale ten ktos nie mogl i dostalam na zastepstwo Pana ktory tylko jezdzi kiedy ktorys z instruktorow nie moze. I czlowiek nie dosc ze w 5 minut wiedzial jaka jestem to jescze tak dobrze mi przekazal wiedze ze w godzine z nim nauczylam sie wiecej niz w 4 godziny z tamtym. Powiedzial Anitka nie martw sie jedziemy na miasto i ja sie przy nim nie balam, sama przejechalam 11 km najbardziej ruchliwie ulice w Szczecinie, ronda itp.. Zalapalam jak zmieniac pedaly, jak zmieniac biegi wszystkie..Co prawda czasem mi gasl samochod na swiatlach, ale tak naprawde to byla moja pierwsza godzina jazdy Bo czulam ze wszystko robie sama i wreszcie czuje ze potrafie i bede dalej pracowac A ten Pan wyczul i od razu powiedzial ze widzi ze bardzo przezywam ze wkladaam w to serce A ja do niego juz taka jestem hihi

Wczoraj poczulam sie jakby ktos dal mi skrzydla, nie wiedzialam ze to tyle frajdy sprawia ha ha

Dzis jazdy ciag dalszy, wiec mam nadzieje ze nie zapomnialam BEDZIE DOBRZE, MUSI!!!
uważaj, żebyś na mnie nie najechała gdzieś na szczecińskim rondzie

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Ja też myślę, że komputer szkodzi. Dlatego wokoło komputera mam mase kwiatków nawilżaczy powietrza i właściwie jonizujących powietrze. Nie wiem czy to działa, ale przynajmniej zielono jest .

Co do podkładu - ostatnimi czasy nie używam, i jakość skóry jakoś mi się nie poprawiła od nieużywania. Zimą muszę używać, bo chroni mi skórę przed mrozem, i nawilża. Wtedy jak nie mam podkładu, to skóra mi się łuszczy. Ogólnie myślę, że taki podkład jak Revlona, który ma ekstremalnie długą listę składników dobrze skórze nie zrobi (jakimś cudem ja widzę po nim tylko dobre efekty?). Organiczne podkłady z antyoksydantami, nawilżaczami (co komu potrzebne) pewnie zdziałałyby cuda. Tyle że ja nie widziałam jeszcze takowych.

Dziewczyny, zaglądnijcie tutaj ---> http://nasza-klasa.pl/profile/188931/gallery/103
kompletnie nie w moim stylu, ale przynajmniej dziewczyna obstaje przy swoim i nie patrzy na to, że nie wypada, lubi różowy i to się rzuca w oczy

a tak w ogóle to dzień dobry, nie mogę się dobudzić i jeszcze nie zabrałam się za pracę
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora