Dot.: Małe wesele czy obiad?
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;82928336]musisz przekalkulować, w restauracji mogą być dodatkowe opłaty - np za wyłączność sali, korkowe (opłata za każdą butelkę swojego alko), możesz nie móc postawić własnego wina - bo restauracja może mieć podpisaną umowę na wyłączność, moga Ci nie pozwolić postawić własnych napoi, trzeba będzie kupić restauracyjne po wyższej stawce....
Nie wiem jak z salką, nie mam doświadczenia. Ale będziesz musiała kupić i dowieźć napoje, alko , żywność dla kucharki.... Zamiast u kosmetyczki paznokcie i nmaseczki robić, będziesz jeździła po marketach . I chyba salkę trzeba ustroic we własnym zakresie ....[/QUOTE]
Wybraliśmy sale i kucharkę. Restauracja narzuciła namjaki zespół może u nich grać i jaki kamerzysta i fotograf . Więc odpada i menu bez szału ukryte opłaty "drobnym druczkiem " sale stroją mi znajomi , z doświadczenie ludzie . Kucharka menu tak fajnie , że się cieszę . Jej cena 90-95 zł talerzyk . Ona ma firmę tzn działaność jedno osobowa ,produkty załatwia sama ,ogarnie nam też napoje . Z racji ,że z hurtowni bierze. Ciasta też ona ,jedynie tort jeszcze nie wiemy. Będzie bez poprawin ,klasyczne dania chociaż devolaj nie ma w menu .
|