2018-04-14, 11:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i
Bursztynku a możecie chodzic/ wyjść na spacer? Może z drugiej strony szpitala jest przyjemniej niż otoczenie prosektorium
Życzę Wam obu aby w piniedzialek wyniki byly ok i zebyscie mogły wyjść do domu [emoji8]A jak sie czujesz? I jak samopoczucie?O widzisz! I kazdy ma swoje racje i potrzeby! Dlatego trudno tutaj doradzić co kumu bardziej podpasuje. Ja jestem "czynnym" kierowcą i to ja głównie będę z Maluszkiem jeździć. I dla mnie w porownaniu warto bylo wydać kase ba baze. U Was faktycznie jeżeli glownie tz będzie jeździć i montowac i nie ma problemu z tym, to po co wydawać kase!
Norka musicie rozważyć swoje za i przeciw. Oczywiscie jeżeli w aucie nie ma isofix to sprawa sie rozwiązała :bezydal:Na pewno tylko przeziębienie [emoji8] zwalczysz to szybko i będziesz śmigac jak nowa [emoji3]
Kurcze sprzątam dom na raty  . Posprzatalam lazienki i rozwiesilam pranie, teraz odpoczynek. Za chwile sypialnia i salon, przerwa a potem podlogi. Mysle ze do wieczora ogarne
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Dziękuję kropko [emoji2]
Ja mogę chodzić i korzystam z tego koleżanka z sali musi więcej odpoczywać bo miała za duże skurcze. Ale jakoś czas nam leci, przeżyjemy.
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------
Cytat:
Napisane przez pola25
Kropko o dziwo psychicznie ok-ja sobie popłaczę i mi lepiej,fizycznie-dużo lepiej,ze skurczami ,twardnieniami lepiej.
Okres ciąży stresujący-krwiak,wyniki pappy,a teraz ten armagedon,ale daje radę. Jestem zła na TŻ,że mi wszystko opóźniał i na siebie ,że go w ogóle tak słabo przycisnęłam,mam nauczkę na przyszłość. Widzę,też plusy-mam towarzystwo non stop  Mam nadzieję,że będę się tak czuła tak,jak teraz do końca ciąży,bez większych komplikacji. Już się nie mogę Malwinki doczekać-też tak macie???????Za 9,5 tyg mogę rodzić-to niedługo
Kropko ja miałam wywiesić pranie,ale stwierdziłam,że paznokcie wołają o pomstę do nieba-jakimś cudem pomalowałam u stóp, a teraz skończyłam u rąk.Pomalowałam rzęsy. Chodziłam jak 7 nieszczęść w tym tyg i teraz mam chwilę,bo nie ma nikogo w domu!!!Mój syn właśnie ma walkę-jest na turnieju. Jeśli dojdzie do finału to biorę taxi i jadę do niego!Trzymajcie kciuki!
|
Poluś silna babka jesteś i na pewno wszystko będzie dobrze, a chwilę zwątpienia niestety będą się pojawiać przecież jesteśmy tylko ludźmi , trzymaj się głowa do góry [emoji8][emoji8]
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------
Cytat:
Napisane przez pola25
Niestety przegrał!
|
Ale i tak szacun za sam start [emoji2]
|
|
|