Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-21, 11:44   #154
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Hosenko, mysle , ze powyzsze kosmetyki to dobry wybor. Ja na Twoim miejscu dorzucilabym jeszcze ampulki do wlosow z serii profesjonalnej L'oreala, Interne Repair lub Absolu Repair (albo Liss Extreme, ale nie wiem czy maja z tej serii ampulki) , i stosowala raz na tydzien - 1,5 (zrob sobie taka kuracje przez 1,5 - 2 miesiace).
Popatrze za ampułkami

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Hosenko ja nie jestem fanką profesjonalnego L'oreala, moim zdaniem to co siedzi w tych kosmetykach nie jest warte ceny jaką każą sobie płacić czytałam o Twoich włosach i ciężko coś doradzić - może rzeczywiście olejowanie na kilka godzin/na noc, później mycie szamponem i na koniec lekka odżywka? Wtedy włosy nie powinny być obciążone, a przez noc powinny się odżywić. A może spróbujesz serii z aloesem z Mypy?

Tutaj dwie analizy szamponów z tej serii:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=934
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=167
Kilka lat temu miałam bardzo wysuszoną skórę głowy i dermatolog polecila mi własnie jakiś olej do stosowania na włosy i skórę głowy - to był chyba Propylacticare czy jakoś tak
Takie olejowanie wchodziłoby więc w gre tylko w weekendy - rano nie piszę sie na mycie włosów
A to nie Ty pisałaś że seria aloesowa Ci sie nie podoba i ze wolisz tą z Shea ? Czy to na odwrót było

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Biorąc pod uwagę, to że YCD wygrywają faceci, to nie wróżę mu udanego podrywu.
A nie wiem, bo nie ogladałam

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A może coś nawilżającego? Np. maska Intense Repair? No i ja sceptycznie jestem nastawiona do profesjonalnych szamponów L'oreal - miałam Absolut Repair i uważam, ze równie dobrze można sobie Elseve kupić i efekt będzie podobny, jak nie lepszy.
To chyba jednak kupię na początek małe opakowania (tzn "normalne" 250 ml ) i potem ewentualnie duże - jeśli sie spiszą.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora