Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak rozkochać na nowo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-15, 20:45   #26
Fortuna1
Zakorzenienie

Dot.: Jak rozkochać na nowo

Cytat:
Napisane przez Tajemniczy13333 Pokaż wiadomość
Pytając "o tym dlaczego jej się nagle odmieniło i dlaczego zażądała przerwy" nie popsuje czegoś ? wracaniem do przeszłości takim
Od takiej rozmowy powinno się zacząć cokolwiek, a ty Zaczynasz od de... strony moim zdaniem. Nie naprawisz nic robiąc podchody I zamiatajac problem pod dywan udając że nic się nie stało. Byliście w związku 2 lata, to chyba normalne że ludzie będący w dość długim związku, dojrzali emocjonalnie, rozmawiają o przyczynach ew rozstania /przerwy.

Pomijając już fakt, że ona cię nie kocha.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Tajemniczy13333 Pokaż wiadomość
Nie nastawiam się już na nic, ale skoro myślę o niej po tym wszystkim ile wycierpiałem , mimo że żartowała sobie ze mnie tyle razy.. to na prawdę ją muszę kochać mocno.. nie umie się tak po prostu poddać. Mimo że ktoś mi wprost powie że nie chce być w związku , to ja i tak swoje , i szukam kompromisów .
I takim myśleniem niestety znarnujesz jeszcze pare miesięcy (oby nie więcej) swojego życia, zamiast dać sobie szansę poznania kobiety, która w pełni odwzajenni twoje uczucia. Smutne, ale widocznie musisz się sparzyć jeszcze parę razy żeby to zrozumieć.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz