Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-21, 12:34   #5151
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików

Cytat:
Napisane przez meri99 Pokaż wiadomość
Te biothermy to mają coś specyficznego... Asia pisała że parafina tak zapycha, ale ja mam już jeden krem z parafiną i nic a nic mnie nie zapycha

A mi z kolei zaczeły robić się na twarzy takie podskórne grudki i białe krostki (zaskórniki?) wogole tak się wczoraj zastanawiałam od czego mi się tak skóra ostatnio pogorszyła i myślę że to chyba przez tego Biotherma superserum.

wkurzona jestem troche bo w sumie na kwc nic o zapychaniu nie pisało a wypowiadały się dziewczyny z cera podobą do mojej.
na ale patrząc na "selekcję" recenzji to teraz trudno przeczytać jakąś negatywną opinię...
mnie sie wydaje ze zapchal mnie ten Kernel (Apricot) Oil na poczatku skladu, teraz mam olejek Hauschki ktory tez ma ten skladnik i znowu mi jakies krostki wychodza trzeba nowy kremik nabyc bez tego dziadostwa...

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość

Dostałam Biotherm Celluli-Choc - kod CC136 - 2006-5-16
Kerastase Hydra ******* - brak jakiejkolwiek daty na buteleczce

A i dostałam z allegro cień Clinique 301 Platinum. Sprzedająca dała gratis - podkład Visions Cień ma kod B64, co daje datę 06.2004, ale wygląda ok, ma polskie naklejki.
ooo jak szybciutko!! ciekawe kiedy moj Celluli przyjdzie, moze tez dzis

no nic, lece na troszke do pracki, do pozniej Truskaweczki

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora