Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-21, 12:38   #162
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Hmmm czyli Loreale niefajne sa?? Większość opini na KWC jest pozytywnych

Lodowata wodą tez płukam, ale tak napisałam, chciałabym aby włosy były błyszczące i miękkie z wypielęgnowania.

A jak sie tą maseczkę robi?? Podgrzać oliwę i dodać żółtko? Jak długo się ją trzyma na włsoach i jak czesto się stosuje żeby nie obciążyć zbytnio włosów??
Nie mogę powiedzieć, że niefajne, mimo wszystko działają, ale zarówno szampony jak i maski spokojnie można zastąpić kilkarazy tańszymi Elsevami. Maseczki do wlosów Elseve moim zdaniem są równie dobre, jak te z linii profesjonalnych, tyle, że sporo tańsze. To moja subiektywna ocena.

Co do maseczki z oliwy - ja mieszam jedno żółtko z oliwą z oliwek, dodaję kilka kropel soku z cytryny i nakładam na włosy (najlepiej lekko wilgotne). Na to zakładam worek foliowy albo czepek kąpielowy i owijam wszystko rozgrzanym ręcznikiem. Chodzę z takim kompresem przez kilkadziesiąt minut (min. 30), potem wszystko zmywam szamponem.
Jak często robić, by nie obciążyć włosów- nie wiem, ja stosuję średnio 3-4 razy w miesiącu

0306 jest offline Zgłoś do moderatora