Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2018 cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-16, 11:42   #3018
edzka1104
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
Mi tak twardniał brzuch, napinał sie na kilkanascie sekund i puszczało. Nie było to bolesne ale przyjemne tez nie

Czekam na wypis, jak sie okazało GBS dodatni plus jakiegoś grzybka mam [emoji52]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Grzybka wyleczysz, gbs antybiotyk a ważne że do domu.

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!!

Malinka, Polasia - kciuki za Wasze wizyty
Domima, Niud - wielkie kciuki za ktg

No wczoraj myślałam, że się zapłaczę, aż aplikowałam ten proctoglyvenol ze 3 razy, zamiast tak jak pisze na ulotce, 2x dziennie rano i wieczorem, ale stwierdziłam, że niemożliwe żeby taka dawka niuni zaszkodziła, że bardziej jej zaszkodzi mój wk*** bo myślałam, że pogryzę wszystkich dookoła. Właśnie moja gin powiedziała, że ten problem nie zniknie tak od razu, grunt żeby się nie dać, w sensie dbać o higienę i te maści ogarniać. Mam tylko nadzieję, że to jakoś na poród i później nie wpływa.

Dziewczyny, czy podkłady porodowe macie z Bella Mama czy jakieś inne? Ja mam Bella Mama jedno opakowanie i podkłady na łóżko z Canpolu, zastanawiam się czy wystarczy czy dokupić???
Ogolnie podkładów mam dużo, ale nie tylko bella mama, do szpitala mam 2 paczki różnych. Tylko ja miałam poprzedni połóg mega dlugi iczas obfity.

Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
to pharmaceris tańszy?
Nie jest tańszy, ale kiedyś sunbrella chyba miala większe opakowania, teraz widzę też jest 50g, no i z tym smarowaniem był problem bo na prawdę ciężko było to rozsmarować. Tym razem przetestuje pharmaceris.

Albo ja miałam to mleczko a tam na pewno jest 100g, no nic nie pamietam dokladnie ale jakiś zamysł był.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018

Edytowane przez edzka1104
Czas edycji: 2018-04-16 o 11:45
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora