2008-07-21, 17:03
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: depilacja okolic bikini u brunetki !!
Cytat:
Napisane przez Czykita82
nie ma za co
trudno mi powiedziec czy po 2 - 3 sesjach nie okaze sie po jakims czasie ze tam gdzie nie bylo wlosow bo depilacja laserowa zadzialala nagle zaczynaja rosnac wlosy bo bylo za malo dzialania laserem 
trzeba przestrzegac odstepow miedzy zabiegami (4 - 6 tygodni) i patrzac na to jak u mnie sprawa wyglada  wydaje mi sie ze minimum 4 sesje trzeba zrobic 
jakbym nie poszla juz po 3 razie i okazaloby ze wlosy znow rosna i jest ich nawrot to bym bardzo zalowala ze nie poszlam chociaz na 4 raz 
|
A czy przypadkiem w gabinecie,w ktorym wykanuja ten zabieg nie powinni Ci powiedziec,ile takich zabiegow jest potrzebnych?
Pomysle nad laserem,ale po wakacjach,na przelomie jesieni i zimy 
Cytat:
Napisane przez olunek
oj jaki ja mialam z tym problem. krem mnie podraznial, maszynka -wiadomo wrastajace wloski + podraznienie, depilator i wosk brrrrrr odpada. i wpadlam na gienialny pomysl...podkradlam maszynke elektryczna mojego tz. gole na sucho i od tamtej pory zero podraznien , zero wrastajacych wloskow i jest ich coraz mniej  a jak moj maz zobaczyl jak delikatna i gladka mam tam skore to zezwolil na uzywanie golarki  polecam !!!
|
Ja chcialam porzyczyc od TZ maszynke,jak bylismy na urlopie,ale mi nie dal
|
|
|