Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-17, 19:32   #603
Kathyyy91
Raczkowanie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cześć dziewczyny, w końcu was nadrobiłam, wczoraj próbowałam, ale zasnęłam z lapkiem na kolanach. U mnie bardzo intensywny czas, mam remont w domu nowe panele, malowanie, meble, remont łazienki i pokoiku małej. Robotnicy w domu, więc doszło mi szykowanie im jedzenia, sprzątanie itp. Poza tym przygotowania do ślubu i wesela, szycie sukni, kupowanie obrączek, ostatnie zaproszenia dla gości, także do kompa mam czas usiąść wieczorem albo i nie
Ale pozdrawiam serdecznie, mam nadzieję, ze uda mi się częściej podczytywać i odnosić do waszych postów

monya u mnie norma po 2h to do 140, także chyba niestety cukrzyca, ale lekarz na pewno skieruje cię do diabetologa i się wszystko unormuje.
KarolinaK ja mam nos przytkany od początku ciąży tzw. katar hormonalny. mam nadzieję, że to minie, bo mimo, że jest przytkany już ze 20 tygodni, to nie przyzwyczaiłam się, i tak jest teraz lepiej niż było wcześniej teraz to bardziej takie uczucie obrzęku, wcześniej oddychać nocami nie mogłam.
Bursztynku dobrze, że już w domku

Jutro miałam mieć usg, ale moja gin miała zepsuty aparat i miała potwierdzić, że usg aktualne, a tu cisza, więc chyba nici z tego, szkoda. Jak się nie odezwie, to zadzwonię jutro, bo nie będę wiedziała czy jechać.

Aha i co do ruchów, to ja od początku mam małego leniuszka w brzuchu rzadko czuję takie prawdziwe kopniaki, prędzej takie poruszanie się pod skórą, ew. wypychanie gdzieś czytałam, że jak się nie czuje ruchów 3 godz. to IP, w takim razie ja bym tam jeździła codziennie po kilka razy
Kathyyy91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując