2018-04-18, 09:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Napisane przez emma90
W hm fajne są gładkie body z bawełny prima i większość kolekcji baby exclusive, w zarze teraz też są śliczne dziergane ubranka  oczywiście coś tam kliknęłam  W kappahlu najbardziej podoba mi się ta podstawowa kolekcja, która jest niezmienna  w sumie najwięcej ciuszków mam od nich i z hm
|
Emma Ty w ogole masz piękne rzeczy dla swojego Maleństwa[emoji7][emoji7]
Ja mam juz szlaban na zakupy, bo nie mam za bardzo kasy na to wszystko [emoji31] Ale moje oczy i próżność chcialyby tak bardzo!
Aktualnie jedzie do mnie zamowienie z hm- taka basic sukienka ciążowa i bluzka, bo moje juz wszystkie za krótkie, staniki wieksze takie juz do karmienia- jak bede miec szczescie to będą tez pasowac po porodzie i majtki- wg mnie najwygodniejsze przy moim brzuchu. Moje "stare" wszystkie mnie gniota 
Cytat:
Napisane przez pozytywnaj
|
Oo ja mam luteine i mi powiedziala gin, ze moge brac jak bede mieć bole brzucha... ale w sumie minely mi już... poczekam do jutra co mi gin powie- mam nadzieje, ze same dobre i nudne rzeczy... troche mam stracha przed jutrzejsza wizyta, ze wyjdzie ze cos jest nie tak... juz dawno nie mialam takiego uczucia...
Chcialam dzisiaj prasowac i zrobic troche porzadku w pokoiku bo komoda juz zlozona, ale jest tak cudownie na dworze, siedze na tarasie i az zal ruszac sie...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|