Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynam od dziś!!! 5 kilo w dół :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-21, 19:41   #265
czarnulaa3
Raczkowanie

Dot.: Zaczynam od dziś!!! 5 kilo w dół :)

Dziękuję za przywitanie z dietką to jest różnie....czytam wątek od dawna i znam na pamięć wszystkie zasady zdrowego życienia/odchudzania a więc dużo białka węgle do południa małe posiłki ale często ok. 5 dziennie no i co z tego kiedy zawsze po kilku dobrych dniach dietkowych kiedy juz widzę efekty....pozwalam sobie na mały gszeszek który powoduje lawinę następnych...motywacja spada wracam do objadania się <dosłownie> i bajka zaczyna się od nowa...powtarzam sobie "od jutra" ajjjjj potem sama jestem na siebie zła no bez sensu więc nie ma co narzekać tylko trzeba po prostu wziąść sie ostro za sibie i tym razem mam zamiar tego dokonać!!!! do urlopu zostało mi 3 tygodnie i mam nadziję zegubić ok 5 kg....bez nich czułam sie w swoim ciele akurat tak w sam razi dodam mam 166cm i 60 kg....wiec celem jest 55 i tak też bedzie a co do ćwiczeń to zaczęłam biegać już jakieś 3 miesiące temu rano ok godzinki 3-4 razy w tygodniu i efekty są w postaci mniejszego cellulitu....dlatego tym bardziej nie mogę tego teraz zaprzepascic no ale bardzo przyda sie Wasze wsparcie bo zawsze pojawiają sei momenty zwątpienia....razem możemy zdziałać cuda
czarnulaa3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując