Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-18, 16:02   #565
kalor
Gazela inteligencji

Dot.: on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne?

No i nie mogę zgodzić się z tym, że jak facet płaci, to znaczy, ze mu zależy. Na początku mój pitolił mi, że nie będzie z tego poważnego związku, bo jestem za młoda, mimo to za wszystko chętnie płacił. To chyba ja go zdobyłam tym, że okazywałam, że mi zależy i pomimo różnicy wieku chcę z nim żyć na poważnie. Teraz i jemu, i mi bardzo zależy.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez trzyrazypiec Pokaż wiadomość
Zależy co się rozumie pod pojęciem "starania". Zapraszanie na randki i "stawianie" przez faceta, który kasę ma, to nie są dla mnie żadne "starania". I też imo nie świadczy to o jakimś ogromnym zaangażowaniu. Cóż to za wielkie poświęcenie zaprosić gdzieś kogoś i spędzić z nim miły wieczór
Dokładnie, tak u mnie było na początku. Chyba straciłam wtedy całą moją dumę

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez peopeo Pokaż wiadomość
Kalor, ja nie byłam bierna, on doskonale wiedział, że mi zależy, dużo rozmawialiśmy o naszych uczuciach. Po prostu propozycje spotkań wychodziły od niego, widocznie ma taki charakter, że lubił się starać.
Hmm, ja jak tylko miałam wolny wieczór, to pytałam, czy się spotkamy. Nie wytrzymałabym tak czekać na inicjatywę