Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-18, 18:07   #691
ovejita
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
Ja bym na Twoim miejscu wzięła. Ja też mam ujemną ale i mąż ma ujemną więc nie ma konfliktu. Mój gin ciągle o tym zapomina i już drugi raz mi mówił o immunoglobulinie w ciąży, a ja zawsze powtarzam że mąż też ujemny[emoji4] nie zaszkodzi a będziesz spokojniejsza

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Właśnie problem w tym, że nie dostałam skierowania. Mój drugi gin chce mi dać skierowanie, ale wtedy znowu zaczyna mi się prowadzenie ciąży u dwóch lekarzy :/

Cytat:
Napisane przez monyaa108 Pokaż wiadomość

Ja dziś po wizycie trochę przybita musze isc bezwglednie do Centrum Zdrowia Matki Polki – także dziś ogarniam transport do Lodzi – bo sama do szpitala autem na kilka dni nie pojade.
No i inne rzeczy typu remonty, wymiana opon itd. Czyli rozgrzebane tematy.

Cukrzyca to najmniejszy problem i być może wcale jej nie mam – to się okaze w szpitalu. Mam leukocycty za wysokie wiec wyniki cukru mogą być niemiardajne, ale glownym pwoodem hospitalizacji jest nadciśnienie, na które już nie ma lekow aptecznych i biore maksymalne dawki. W CZMp wlodzi maja jakies inne leki dozwolone w lecznictwe szpitlanym i to tez pwood skierowania.
Dam znac kiedy się wybiorę i pewnie znikne wtedy na tydzień lub dluzej bo z telefonu tociezko mi pisać na forum.
Monya, wiem, że leżenie w szpitalu jest tym, czego każda z nas stara się uniknąć, ale skoro mogą Ci pomóc to nie ma innej opcji - trzeba iść. Mam nadzieję, że szybko unormują Twoje ciśnienie i przy okazji zweryfikują, co tak naprawdę dzieje się z poziomem cukru.
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując