Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-19, 08:57   #728
emma90
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez RudyKotBialyKot Pokaż wiadomość
O Dziewczyny też dołączam do źle sypiajacych. Wstaje w nocy po 3-4 razy na siku i się później kręcę, żeby zasnąć - a dawniej miałam takie dobre, mocne spanie [emoji25]
Monya dużo zdrowia dla Ciebie -mam nadzieję że szpitalne leczenie pokutuje i szybko będzie poprawa [emoji106]
Co do transportu to tak jak kropka pisała zobacz czy na blabla nikt nie jedzie. Ja korzystałam wiele razy i na prawdę polecam. Komfort podróży nieporównywalnie lepszy niż komunikacją miejską. Jest specjalna opcja żeby jechać tylko z kobietą (jeżeli ma się obawy żeby wsiąść do auta z obcym chłopem [emoji4]) od niedawna wprowadzili jakieś opłaty rezerwacyjne ale nadal nie są to duże koszty- ja polecam ten sposób podróżowania (a blablą jeździłam nie tylko po pl)

Wogóle dziewczyny byłam wczoraj w kadrach w pracy - miałam podjechać tylko na chwilę ale spędziłam 3 godziny na plotach [emoji75]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Też dzisiaj 2 razy wstawałam sikać stąd mam ten sen taki pocięty...

Tydzień temu pojechałam na 14 po rzeczy do pracy a wróciłam po 20 do 17:00 plotkowałyśmy z dziewczynami, a później poszłyśmy do Parku Śląskiego na pizzę

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Ooo, no to faktycznie hipsterskie klimaty. Mi wszystko zdycha w mgnieniu oka, rośliny mnie nie lubią :P

Emmo, to szykuj się, jadę do was na porodówkę, bo u mnie w mieście bida. Ja się zdecyduję na sn to pewnie będę się drzeć wniebogłosy wraz z chórkiem innych kobiet za parawanem
Co do balonika, to nam położna strasznie na ten wynalazek psioczyła i mówiła, żebyśmy absolutnie tego nie stosowały. Ale umknęło mi dlaczego. Chyba chodziło o coś w stylu, że mięśnie mięśniami, ale po co rozciągać w nieskończoność całą resztę? Ale nie będę się upierać, bo nie pamiętam

Witam się dziewczyny!
Dzisiaj u mnie lekka poprawa, chociaż wczoraj miałam do tego wszystkiego wysoką gorączkę, a od kaszlu zaczął mi się brzuch stawiać. Plus bardzo intensywne i bolesne skurcze. Plus zatkany nos na wysokości zatok i zawroty głowy. Biorę grzecznie antybiotyk, choć mam wrażenie, że całą ciążę przejechałam na jakichś lekach :/

Monya, trzymaj się, choć szpital to koszmarna perspektywa, to jest światełko w tunelu - skoro dotychczasowe farmaceutyki przestały działać, to trzeba się cieszyć, że jest jeszcze alternatywa. Mam nadzieję, że cię ustabilizują. A potem już tylko majóweczka i wielkie spotkanie

Dziewczyny, odebrałam zamówienie z rossmanna - trochę higienicznych pierdołek, typu pieluchy, podkłady, worki itp, bo była promocja i dostałam olejek na rozstępy za 1gr. Niedawno założyłam kartę Rossnę i to były moje pierwsze dzieciowe zakupy. Polecam, bo zamierzam olejek stosować do kąpieli malucha - ma bardzo fajny skład jak na produkt drogeryjny
Co do darmowych rzeczy - rejestrowałyście się na BebiProgram? Tam z kolei wysyłają taką szmatkę szeleszczącą do zabawy dla małego i coś tam jeszcze. Termofor dostałam już dawno - na początku się z niego śmiałam, ale teraz widzę, że cieszą się dużą popularnością i są wygodniejsze w użyciu niż klasyczne termofory na wodę.

Miłego dnia dla was wszystkich, zapowiada się słoneczny dzień, dla mnie niestety znowu przeleżany pod kołdrą, mam nadzieję, że bez gorączki. W klimatach czytelniczych - ja z sentymentu wróciłam do Wiedźmina i przypominam sobie właśnie sagę. Są tu jakieś fanki Geralta z Rivii?
A jeśli chodzi o lubimy czytać - jestem od kilku lat zakochana w tym portalu
O to dobrze, że piszesz. Też czytałam różne opinie na jego temat.. zobaczę jeszcze czy się zdecyduję, jest jeszcze czas
oby to choróbsko Cię już opuściło na dobre
a polską fantastykę uwielbiałam w liceum! czytałam Pilipiuka głównie, ale i Ziemiańskiego Achaję

Która wrzucała tu zdjęcia swoich owocowych śniadań? Karolina? już nie pamiętam, ale dzisiaj dokładam się z moim jogurtu naturalnego i płatków owsianych nie widać
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując