Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-21, 21:37   #651
myszeczka00
Wtajemniczenie

Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?

Olgencjaaa....

Mam podobna sytuacje do Ciebie.Z tym, że u mnie jest na odwrót.
To on mi napisał, że sie chyba już troszkę zak...... we mnie. Ja tego nie skomentowałam bo i po co ? Pomyslalam sobie, ze to takie żarty.
Ale z biegem czasu czuje cos ze cos faktycznie jest, jakies uczucie, nie wiem jakie ale cos jest.

Jesli on mi pisze, ze do swojej dziewczyny lubi zwracac sie tak i tak po czym stwierdzam, ze on juz od dluzszego czasu tak mnie nazywa ?
Halo, ale o co chodzi ? Bo nie wiem

Mowilam mu o dystansie. Od kilku dni jakby nasze rozmowy sa coraz krótsze.
Fakt faktem, ze zmeczony jest bo wykorzystuje czas naj moze najlepiej teraz tj. na wycieczki po kraju, itp. bo okazalo sie, jak juz wczesniej wspomnialam, ze wraca do Polski. Hmm, stwierdzil, ze chce wrocic jak najszybciej rowniez przeze mnie.
Pytal czy jest szansa, czy sie uda nam ? Ale nie zadal tego pytania wprost, tylko przez kilka zdan nie bede sie tu rozpisywac!

także powiem, ze ja juz nie wiem na czym stoję. Czuje, ze z kazdym dniem staje sie mi blizszy, ale wiem tez, ze nie zniosę klamstwa , oszustwa itp.
Jestem slaba, po prostu.

Jednym slowem ch***** jasna jasna

Floffciu
Jak tu zrozumiec faceta? Kotkuje Ci a zachowuje sie co najmniej dziwnie.Co za jełop, sorki, ale musialam.
Jej, czy oni wreszcie zrozumieja, kiedy, w jakich sytuacjach i DO KOGO sie tak zwraca ?
Nie no!!! chyba zostane FEMINISTKą

myszeczka00 jest offline Zgłoś do moderatora