2008-07-21, 23:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Cytat:
Napisane przez martaboy
Zgodnie z ustawą o zachwalaniu wszystkich produktów na KWC oraz ograniczeniu negatywnych opinii na tymże, pragnę zauważyć, iż żadne zakupy organizowane na tym wątku nie są dokonywane na własną odpowiedzialność, lecz na odpowiedzialność organu przewodniczącego grupie zorganizowanej znanej urzędowi celnemu jako Gang Truskawczakowy oraz organów pobocznych. W związku z tym każdy nietrafiony zakup ma prawo być zrekompensowany.
Z poważaniem
mec. Martaboy
I bardzo słusznie
Pani Habibkowa już powiedziała:
Uprasza się zaprzestania zastraszania mej szanownej klientki M. Habibkowej. W przeciwnym wyrazie będę zmszona podjąć odpowiednie kroki adninistracyjne.
Premii niech nie będzie, dziś robiłam za attache do spraw stroju ślubnego do Urzędu Stanu Cywilnego dla mojej koleżanki. Nie powiem, gdzie mi nogi wlazły (dla ułatwienia dodam, że nie są to szczyty tatrzańskie...)
Mamoooooo....kto będzie moim adwokatem??   

|
20 x umarlam Kocham moja Adwokatke 
Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie
Guarix !!! ratunku
|
ha!
Cytat:
Napisane przez martaboy
bUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA!!!!!! Nie ma ratunku
A tak serio to powiedziałam dzień dobry (nie powiedziałam, ale może nikt nie zauważył...) a teraz mówię DOBRANOCKA!!
Do jutra dziewczyny i Kamisio, może będę bardziej do życia, chyba, że pielęgniarka-wampirzyczka weźmie do badania morfologii całą moją krew...
Buziaki.
|
Dzien dobry - piekne wejscie! :brawo:
Dobranocka! Prosze jutro stawic sie punktualnie do pracy
|
|
|