Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Soczewki kontaktowe a vision expres
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-21, 22:43   #16
Elfia4
DOMator

Dot.: Soczewki kontaktowe a vision expres

Miałam dobierane soczewki w vision express i wizyte tam oceniam pozytywnie/ Porzadnie zbadali mi wzrok. Nie to co w przychodni, gdzie okulista zerka do oka, prosi o przecztanie literek i dobiera szkła. W vision mialam najpierw badania, potem naukę zakładania soczewek, jedne dostałąm gratis. Za wizytę zapłaciłam 1 zł. Do tego kupiłam za 109 zł 6 szt soczewek i płyn baush w promocji duży + mały gratis.
Po dobraniu szkieł i nauce pochodziłam jeszcze godzinkę po centrum handlowym i wróciłam spowrotem, żeby okulistka jeszcze raz obejrzała oczy w gabinecie i oceniła czy soczewki dobrze leżą.
Byłam w salonie w szczecińskim galaxy. Chodziłam tam też na badania kontrolne. Dostałam list z kuponem promocyjnym i książeczką z promocjami na płyny, okulary i akcesoria.
Rok temu robiłam badania do pracy i okulistka, która badala mi wzrok była zachwycona tym jak świetnie leżą mi soczewki, więc chyba dobrano mi je dobrze. Zresztą sama nosze je często cały dzień i nie odczuwam dyskomfortu.
Ogólnie vision polecam ze względu na częste promocje typu wizyty za 1 zł, ale po zrobieniu wywiadu czy w danym salonie pracuje kompetentny personel, bo jak wszędzie pracują tam lepsi i gorsi specjaliści, zdarzają się też partacze.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując