Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-22, 06:48   #1503
Marzeniatko
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

Cześć Dzióbasy
Ja juz dzisiaj na mż, dlatego nie wzorować się na moich jadłospisach

Na śniadanko była sobie grahamka z serkiem homogenizowanym, a na II jakaś sałateczka będzie. Wczoraj mnie koleżanka pocieszyła. Ona też się odchudzała, tyle tylko że nie tak drastycznie. Tzn. wyeliminowała słodycze (no wiadomo, jakieś grzeszki były ), zamieniła ziemniaki na ryż, czasami makaron i chrupki chlebek i ćwiczyła w miarę możliwości i schudła. ok 20 kg w ciągu roku. Wczoraj ją tak z ciekawości zapytałam, bo kiedyś już o tym rozmawiałyśmy, czy nie ma jojo. Ona mówi, że nie. Je już w miarę normalnie (no kilka razy już ją widziałam w szkole z rogalikiem maślanym ) i waga nie skacze w górę.
Dlatego ja się w sumie cieszę, że nie 'lecę tak z wagi' to chociaż łatwiej mi to utrzymać będzie.

A ja zaraz lecę sprzątać, żeby się czymś zająć, bo dzisiaj kolejny dzień z serii "pożryj smoka! " dlatego trzeba się pilnować, bo II Ś dopiero o 10.

Cytat:
Napisane przez maweth Pokaż wiadomość
Pomożecie??
pomożemy. Najgorsze są początki, ale z Nami to pikuś.

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8304143]e tam przeklenstwo swoja droga smieszne - narzekamy gdy jest, gdy ma być i gdy go nie ma [/quote]
A no właśnie. Święte słowa, Cykada. A ja się budzę dzisiaj rano i tak myślę, aaa zjem sobie resztę galaretki, otwieram lodówkę a tam 'ni ma'. Brat mi zjadł!

Cytat:
Napisane przez eweelinaa91 Pokaż wiadomość
Jeeejku, nie chce mi się jechać, już za Wami tęsknię.
Do 3 sierpnia!

Udanego wypoczynku
Cytat:
Napisane przez guleczek Pokaż wiadomość
Marzenko takie zdjęcia aż miło się ogląda uwielbiam uczucie spadających z tyłka spodni które jeszcze miesiąc/ 2 miesiące temu były przyciasnawe
Takie coś najbardziej motywuje, ze wszystkiego, prawda?

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora