A ja wczoraj piekłam wytrawne, z fetą, pomidorami suszonymi i szynka, a dziś ogniste z nutellą, cynamonem i chilli

O te
http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=3329 Właśnie pożarłam jedną na próbę iii

Ale polecam wielbicielom naprawdę ognistych smaków
Ostatnio rzadko zaglądam, bo czasu mi brakuje. Teraz rodzice się urlopują, a ja zajmuję się i domem i w ich sklepie stoję za ladą, i karmię nasz zwierzyniec (bagatela 4 koty + królik

), i chodzę na fitness i spotykam się z TŻ... I normalnie doby brakuje. A jeszcze w weekend jedziemy z TŻ na weselicho jego kumpeli. Potem parę dni przerwy i znów wyjazd, tym razem na Woodstock

Także póki co z lekka zabiegana jestem
A w temacie pracy, to teoretycznie chyba bym ją dostała, bo o godz. 19 dzwonił do mnie ten sam nr, z którego mnie zapraszali na rozmowę. No ale wtedy byłam na stepie i nie wiedziałam o telefonie. Zresztą nie sądziłam, że jeszcze zadzwonią, wtedy dzwonili rano. I teraz mnie ciekawi czy będą jeszcze jutro dzwonić czy nie. Jakby mi zależało, to bym oddzwoniła, ale przemyślałam sprawę i wolę poczekać na inną pracę. Ta ma za dużo minusów, a możliwe, że mnie wezmą gdzie indziej. Także możecie dalej trzymać kciuki
Buziaki, spadam, zajrzę, jak znajdę czas