Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-22, 07:09   #213
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A ja wczoraj piekłam wytrawne, z fetą, pomidorami suszonymi i szynka, a dziś ogniste z nutellą, cynamonem i chilli O te http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=3329 Właśnie pożarłam jedną na próbę iii Ale polecam wielbicielom naprawdę ognistych smaków

Ostatnio rzadko zaglądam, bo czasu mi brakuje. Teraz rodzice się urlopują, a ja zajmuję się i domem i w ich sklepie stoję za ladą, i karmię nasz zwierzyniec (bagatela 4 koty + królik ), i chodzę na fitness i spotykam się z TŻ... I normalnie doby brakuje. A jeszcze w weekend jedziemy z TŻ na weselicho jego kumpeli. Potem parę dni przerwy i znów wyjazd, tym razem na Woodstock Także póki co z lekka zabiegana jestem

A w temacie pracy, to teoretycznie chyba bym ją dostała, bo o godz. 19 dzwonił do mnie ten sam nr, z którego mnie zapraszali na rozmowę. No ale wtedy byłam na stepie i nie wiedziałam o telefonie. Zresztą nie sądziłam, że jeszcze zadzwonią, wtedy dzwonili rano. I teraz mnie ciekawi czy będą jeszcze jutro dzwonić czy nie. Jakby mi zależało, to bym oddzwoniła, ale przemyślałam sprawę i wolę poczekać na inną pracę. Ta ma za dużo minusów, a możliwe, że mnie wezmą gdzie indziej. Także możecie dalej trzymać kciuki

Buziaki, spadam, zajrzę, jak znajdę czas
Zezarło mi posta , więc w skrócie: Magju trzymam kciukasy i pędzę się przygotować do dzisiejszej rozmowy, jestem umówiona na 12, więc za mnie również proszę trzymać.
Pewnie przed wyjściem jeszcze zaglądnę

0306 jest offline Zgłoś do moderatora