2008-07-22, 07:37
|
|
Doncia
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
Napisane przez lilia_wodna
A ja mam pytanie do konsultantek - jeśli chce coś kupić, to kupuję już po tej cenie z katalogu, czy dopiero do tego jest doliczana 'prowizja' dla konsultantki? Pytam, ponieważ zamówiłam coś, w katalogu cena jak byk, a okazuje się że mam zapłacić kilka zł więcej. Nie jest to jakiś duży problem (te kilka zł), ale chce wiedzieć czy to normalne. 
|
Cytat:
Napisane przez silva
To chyba nie jest normalne...nie jestem konsultantką, ale zamawiałam wielokrotnie produkty z Avonu i nie było nigdy takiej sytuacji. Najwyraźniej konsultantka jest oszustką, bo chyba nie ma innego wytłumaczenia.  Jest w katalogu cena i tyle płacę za produkt-nie mniej, nie więcej i koniec, a z tek kasy którą zapłacisz, to już jakoś konsultantka rozlicza się z Avonem, ale Ty płacisz tak jak jest w katalogu. 
|
Cytat:
Napisane przez Maricken
Trochę chyba Cię poniosło z określeniami na temat konsultantki - oszustka to mocne słowo. A może po prostu się pomyliła? Po co od razu iść na wojnę. Jesteśmy ludźmi i nie jest regułą że się celowo "mylimy". Myślę, że warto wprost zapytać konsultantkę wtedy raczej powie skąd się wzięła taka cena... 
|
... mało prawdopodobne jest żeby konsultantka cię w ten sposób oszukała, mi się wydaje że mogłaś niezałapać się na katalog w którym wypatrzyłaś dany kosmetyk, a w następnym był już w wyzszej cenie. ..... ale ludzie są różni ... nigdy nic nie wiadomo
|
|
|