Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-22, 09:37   #3066
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

czesc dziewczyny... moze dzisiaj troche wiecej czasu bedzie to sie poudzielam troche bo ma zaleglosci straszne a Wy pedzicie jak szalone

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kochane moje- chcecie się pośmiać Masakra

http://pl.youtube.com/watch?v=Y8chhT...eature=related
masakra doslownie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Właśnie wcinam jagody ze śmietaną i cukrem, a do tego paluszki serowo-cebulowe. Pyszne to wszystko

Dziewczyny dzisiaj stała się tragedyja wyobraźcie sobie, że jadłam mój ulubiony obiad i tak się wczułam w jedzenie, że z całą siłą ugryzłam widelec i dolny ząb mi się lekko odłamał. Na szczęście z przodu patrząc tego tak nie widać, ale jak językiem macam, to czuje takie ostre zakończenie i jęzora mam poranionego, bo ciągle tam nim jeżdzę. Boli mnie jak cholera. I to uczucie gryzionego widelca, brrrr.
mmm... jagodki...pyszkotka

to co takiego malas na obiad ze az widelec chcialas zjesc??? raz dwa do dentysty

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
Wariatki jestem na 92 stronie az strach sie bac co to bedzie po powrocie z mojego pobytu w polsce ( 3 tygonie !!!!!!!!!) , nadrabiam powolutku

Wiem ze ktoras sie pytala o strone z pogoda , ale to tak daaaaawno bylo no nic daje
www.twojapogoda.pl po lewej w menu prognoza na 16 dni
Wpadne do kosciola Ci opowiedziec PS. juz trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez brawurkaaa Pokaż wiadomość
witajcie skarbiki

muszę sie pochwalić że wczoraj zawieźliśmy ostatnie zaproszonko

u księdza też źle nie było bez problemu wszystko poszło kartek od spowiedzi nawet nie sprawdzał razem z Tż nie mogłam ze śmiechu gdy proboszcz zadawał nam pytania z drugiej części protokołu typu: czy jesteśmy chorzy psychicznie? no ale musieliśmy się opamiętac i dopiero jak wyszliśmy od niego to wybuchnęliśmy śmiechem
..no ja wiem...że musi się wszystkiego wywiedzieć..

a do ślubu pojedziemy autkiem Ford Focus C-MAX mojego kuzyna a zarazem świadka I w sumie nie wiem... nie jest to auto aby za duże??
na załączniku widać, tylko że kuzyn mma ciemnego.
no sie dziewczyny rozpedzily z tymi zaproszeniami... i szybko Wam to idzie... my rozwozilismy 2m-ce

tak pytania przy spisaniu protokolu sa

idem robic herbatke (z cytrynka ) chce ktoras???
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora