Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy październikowe 2018 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-20, 12:53   #125
awusia
Zadomowienie

Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II

Cytat:
Napisane przez zielona hortensja Pokaż wiadomość
Xxboo, ja ciebie rozumiem, bo ja tez z moja mam jestem bardzo blisko. Cierpie bo mieszkamy w innch krajach, ale tez codziennie godzine na telefonie i moglabym z nia przebywac non stop. Czasami sie smieje, ze jest najwazniejsza dla mnie osoba, maz jest na drugim miejscu.

Ale pomoc to mi za bardzo nie pomoze, ma 75 lat i jest bardzo schorowana. Ale chcialabym miec ja przy sobie ot tak, zeby sobie pogadac.

Tesciowa tez jest spoko, co prawda jak jestem u nich to troche sie mecze, bo to dosc specyficzna rodzina i na ich gruncie czasami ciezko mi sie przyzwyczaic do ich organizacji. Wychodza tez wszystkie roznice kulturowe (boze ile ja sie zawsze naslucham ze moge nie suszyc wlosow po umyciu! Taka typowa wloska schiza ). Ale generalnie to spokojna bardzo kobieta i dobra.

No ale obie sa daleko ode mnie, wiec nie wiem. Ale pewnie jakies odwiedziny beda, moze tez moja siostra, tez jej ufam.
Zaintrygowalas mnie z tym myciem wlosow??? Ale ze co?
Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Ale to nawet nie jest remont ;( to wymalowanie ścian, zamontowanie szyby do wanny i bateri z deszczownica i jakieś ochrony na balustradę na balkon żeby pies nie wypadł i tyle

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Upsss przepraszam ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No mojego TZ na poczatku tez przerazilo ze trzeba cos robic wiec ja mu stopniowo nakladam obowiazkow.. on poza tym umie tylko miec 1 otwarte zadanie

Bylam dzis na zakupach. Wszystkie koszulki mam za krotkie w ogole wygladam bardzo zle.. no i cisne do hm.. a tam w dziale Mama wszystko w paski biale i granatowe.. no zesz.. przeciez ja nie jestem marynarzem.. no to dopadlam neta podobna tendencja.. co Wy na to? Ja plus moja nadwaga plus ciaza i paski to juz troche za duzo..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

awusia jest offline Zgłoś do moderatora