Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-20, 15:30   #1085
Terha
Zakorzenienie

Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz V

Cytat:
Napisane przez _zgryzota_ Pokaż wiadomość
A może monstera, peperomia, sansewieria? Nie kupuj sztucznego [emoji53] tyle jest pięknych żywych kwiatów, są takie które lubią cień.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Żadna z tych nazw mi nic nie mówi. Muszę "wyguglać".

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Zawsze możesz poszukać dużych roślin na Olx czy na lokalnych grupach na FB, ludzie często oddają za pół darmo duże rośliny.

O!! To jest myśl! U moich rodziców na klatce stoi nawet coś co by mi się podobało (duża juka wymieszana z jakimś innym kwiatem), ale to chyba sąsiadki, z którą nigdy nie rozmawiałam, więc nie wiedziałabym jak zacząć. Poszukam na OLX

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Pytanie do dziewczyn, które za pośrednictwem planet plus organizowały wakacje:

Kwota, którą zaoszczędzę na wakacjach pojawi się na moim koncie dopiero po zrealizowaniu noclegów, a potem będę czekać jeszcze ustawowe 2, czy 3 miesiące, żeby została zatwierdzona i żebym mogła ją wypłacić? Dobrze zrozumiałam?

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez _zgryzota_ Pokaż wiadomość
A może monstera, peperomia, sansewieria? Nie kupuj sztucznego [emoji53] tyle jest pięknych żywych kwiatów, są takie które lubią cień.

Jesteś genialna!! Przez ponad rok szukałam odpowiedniego kwiatka i chyba wreszcie znalazłam.
Ten pierwszy zdecydowanie za duży, drugi za mały, a trzeci chyba idealny . Mam pokój bardzo jasny, ale chcę go postawić przy przedpokoju więc rzadko będzie padać na niego bezpośrednie słońce. No i do tego nie boi się ciągłych przeciągów i nie trzeba go mocno podlewać .

Dzięki wielkie

Terha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując