2018-04-20, 23:20
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy decydujecie się na związek?
Cytat:
Napisane przez arancia94
Zaczęła mnie zastanawiać kwestia, czy jest jakiś czas lub moment kiedy najlepiej zdecydować się na związek? Czy istnieje określone tempo rozwijania relacji, które daje więcej szans na dobry związek? Czy początkowa faza zauroczenia powinna być bardzo silna (motylki w brzuchu) czy raczej nie ma to znaczenia? Jestem ciekawa jak inni ludzie do tego podchodzą.
U mnie było różnie. Zrozumiałam, że nie warto w moim przypadku szybko się deklarować, bo na początku mam za bardzo różowe okulary. Daję sobie czas na jakieś 3 miesiące, może więcej. Nie zależy mi na tych całych motylkach, ale jak ich jednak nie ma na początku to czuję lekki niepokój czy dobrze robię wchodząc w tą znajomość
Jestem ciekawa jak to jest u innych. Zapraszam do dyskusji 
|
Arancia, ja Ciebie rozumiem. Też zawsze mam różowe okulary i często potem jestem mega rozczarowana. Generalnie sama jestem sobie winna (własnie przez te okulary), dlatego chyba też sobie narzucę taką granicę.
Kurde, w ogóle jestem dość wyluzowaną, fajną dziewczyną (to nie mój wymysł), ale w kwestiach związkowych to wychodzi ze mnie jakaś idiotka tudzież psychopatka. Więc jak to się robi? [emoji6]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Bniewie
Czas edycji: 2018-04-20 o 23:21
|
|
|