2018-04-21, 07:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Cytat:
Napisane przez _groooszek_
Melduję się po warsztatach - polecam bardzo
Mieliśmy jedno wiązanie tj kieszonkę, mota się prosto, jest wygodnie i stabilnie. Większość dziewczyn była z maluchami i generalnie trzeba nabrać wprawy, ale dzieciaczkom bardzo się podobało.
Jeśli ktoś nie chce/nie ma możliwości spotkać się z doradcą, to na YT są instruktaże krok po kroku, które pokrywają się z tym co mieliśmy na zajęciach 
|
Ale suuuper. Też bym chciała na takie warsztaty z córeczka [emoji4]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------
Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86
Napiszę na szybko. Z synkiem ok, wszystko zamknięte, także idealnie z planem, oby dalej synuś tak siedział do odblokowania odwiedzin dla tatusia  Wg USG cały czas o tydzień mniejszy. Dziś 37+0 waga - 2650 g. Torby niech czekają, wizyta za dwa tygodnie.
Była któraś z Was w 36/37tc na wizycie? Jaka była waga dzieciaczków? Myślałam, że chłopczyk to już ze 3 kg waży 
|
Ja będę, 26 kw więc zobaczymy ile corka ważyć będzie [emoji4] akurat 37+3 bedziemy juz.
Gratuluję wizyty [emoji8]
---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------
Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka
A pijecie herbate z lisci malin albo macie w planach? Na cos tam niby pomaga ale moj kalafior zapomnial [emoji23]
Doczytalam - niby wzmacnia miesnie macicy i moze pomoc zeby skurcze byly skuteczniejsze i porod szybciej przebiegl. Chociaz chyba nie wierze w takie bajki.
|
Ilu ludzi tyle opinii [emoji23] ja nie pije i nie robie nic. Chyba jestem za leniwa...
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------
Cytat:
Napisane przez Sunset89
Edzka, Magdalenka gratuluję wizyt dziewczyny!!!
Mirabilka, super, że w końcu jest autko  Niech dobrze służy!!!
W końcu udało mi się spotkać z położną, fajna, konkretna babeczka, trochę mnie to uspokoiło, plus cieszę się, że nie będą mnie odsyłać w razie czego [emoji14] [emoji14] [emoji14]
Ale mnie sen ścina, chyba zaraz się położę, bo na jutro poza porządkami prasowanie zaplanowane, trzeba mieć dużo siły 
|
Fajnie,ze jesteś zadowolona ze spotkania 
---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------
Cytat:
Napisane przez domii29
Moi rodzice pojechali na weekend w Bieszczady, ze znajomymi ich samochodem i poprosili mnie zebym nie wykrecala zadnych numerow bo nie beda mieli jak wrocic. Ja tam chetnie bym ten weekend przeczekala ale nie wiem co na to moja corcia.
Od 1 boli mnie brzuch, okresowo, dosc mocno, pojawiaja sie skurcze, nie moge sie ulozyc, sluz tez zamiast wodnistego pojawil sie jakis taki slimaczy... Leze i czekam, albo sie wyciszy albo sie rozbuja [emoji848]
|
mam nadzieje,ze córka wytrwa.
---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------
Cytat:
Napisane przez _groooszek_
W ogóle dzisiaj jedziemy na wesele. Torba w razie akcji prawie spakowana. Kot obudził mnie o 3. Teściowa wymyśliła żeby ją pomalować. To będzie kiepski dzień
|
Musi być dobry! [emoji8]
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------
I na koniec nadrabiania się witam
Na grillu wczoraj było bardzo przyjemnie.
Do 19 siedziałam w sukience na gołe nogi, dopiero po 20 założyłam ciepłą bluzę i dostałam kocyk na nogi [emoji41] takze pierwszy taki ciepły wieczór zaliczony.
Każdy się o mnie troszczył, to było strasznie miłe. Pozniej juz sobie tylko zartowalismy i zadawali mi po 10 razy te same pytania "a kopie, a chlopiec czy dziewczynka, na kiedy termin" [emoji23][emoji23] z tego wzgledu,że chcieli wesprzeć mnie w tym ciężkim okresie trudnych pytan do ciężarnej [emoji23] -domyślają się,ze nie jest łatwo... ale znośnie [emoji6]
Pod koniec imprezy zaczął boleć mnie ząb, nie obyło się bez tabletki...wróciłam do domu z zaciśniętą pięścią w podłym humorze ale szybko zasnęłam i uwaga : przesapałam całą noc [emoji173]
Idę robić sniadanko, miłej soboty.
|