2018-04-21, 07:39
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Napisane przez aniama6
Dzień dobry! Mój pierwszy dzień wolnego- choć to sobota wiec nie czuje. Powiem Wam ze wczorajszy dzień był koszmarny, byłam nie wyspanacbo wstałam o 5 i nie zasnęłam już, w pracy 8 gdz na wysokich obrotach, duszno, bolały mnie plecy, a jednak trochę dół ze na kilka miesięcy odchodzę. W domu bolała mnie głowa, ani zasnąć, ani nic. Ale teraz już jestem wyspana, narazie czytam książkę i myśle co będę robić przez nast tygodnie. Na pewno będę tutaj częściej pisać, i nie tylko o sobie ale tez do Was się odnosić.
|
No to witamy w gronie odpoczywajacych! Ja Ci powiem, ze będąc w domu to calkiem inny standard życia. Niby wstaję podobnie jak do pracy, ale bez budzika, bez presji, przez co mam wrazenie ze jestem bardziej wyspana.
Na spokojnie robię sniadanie, ogarne cos w domu, czytam książkę, ide na spacer, robie obiadek, ogarniam jakies tam moje tematy. Ten czas jakos nie ucieka mi miedzy placami, tylko ciesze sie dniem!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|