Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-22, 11:14   #416
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
też używamy tej butli tt o małym przepływie
mi nie zależy, żeby za wszelką cenę karmić piersią. uda się to ok, nie to nie będę się zamartwiać
TT sa bardzo dobre. Dzieciaki w miarę tak szybko nie oduczają sie na nich piersi.

Co do karmienia piersia to naprawde warto powalczyć.
Jest to bardzo wygodne. Nie trzeba bawić sie w odgrzewanie mleka, przygotowywanie mieszanki, mycie i sterylizacje butelek itp.
Piers jest wygodna bo zawsze jest pod ręka. Ja po walce o mleko teraz doceniam wygodę z piersią. pierw walczyłam bo wcale po porodzie nie miałam a Ewa nie umiała ssac a później bo z nerwów jak okazało się ze Ewa usi byc operowana to je traciłam.
No i malucha łatwo jest "cycem" uspokoić. Przynajmniej na dzieciaki które ja znam to działa.

A i mam APEL!

JEŻELI WASZE DZIECKO OKOłO 3 TYGDONIA ZACZNIE NADMIERNIE ULEWAĆ A POŹNIEJ ZWRACAć WIECEJ NIż 1/3 TEGO CO ZJADłO TO LECIEC PEDEM DO LEKARZA I POROZMAWIAC CZY DZIECKO CZASEM NIE MOZE MIEC PYLOROSTENOZY.

Moja Ewa to miała i ta wada ujawnia sie okoo 3 tygodnia zycia. U Nas zaczeło sie katarem, biegunką pozniej sporymi ulewaniami scietego mleka poźniej było mało siusiania a na koniec zaczeła wymiotować.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora