2018-04-21, 14:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta, trening i ploteczki- o szczupłą sylwetkę walczą Gwiazdeczki cz. 44
Cytat:
Napisane przez LittleBeetle
wiesz co zwykły szary ale ładny mimo to  nie mogę w necie go znaleźć  ogólnie mierzyłam kilka ale nie zwracałam uwagi na wygląd tylko to jak leży bo ja karmie więc zależało mi by pasował jak ulał 
choć mierzyłam cudowny czarny  wyglądałam jak milion dolców taki top trochę ale nie trzymał dobrze biustu
ale piosenki na pewno kojarzysz
no mi TZ funduje więc ambitnie mnie namawia bym poszła i cena niby roli nie gra no ale nie lubię płacić takich pieniędzy za coś co mogę mieć zrobione dużo taniej
może zdjęcie zrobię jak mi dzieci dadzą (a póki co ciężko  )
|
Tak, piosenki kojarzę, puscilam wcześniej 2
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------
Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid
Może kiedyś pomyślę, poki co miejsca brak i hajsu na akwarium, pompki i co tam jeszcze potrzeba
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------
Z tym trzymaniem to jest dramat, ja do biegania tylko jedna firme mam, ostatnio kupilam nowy ale drogie to cholerstwo. Ale przynajmniej był kolorowy
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
Ja mam staniki z lidla i mi dobrze trzymają. I jakiś jeden inny ( pierze się więc nie sprawdzę) też ok. No ale ja mam mało do trzymania, ostatnio to spadło znacząco
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|