Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co robić z chłopakiem obcokrajowcem w Polsce:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-21, 18:22   #1
ritatata
Przyczajenie

Co robić z chłopakiem obcokrajowcem w Polsce:)

On jest z hiszpanii,ma 33lata, ja 23. Poznalismy sie w Niemczech na studiach. Jestesmy ze sobą dosyć krótko (ok pół roku) więc to będą nasze pierwsze wspólne wakacje. Planujemy przylecieć w Maju. Lot do Krakowa. Chciałabym pokazać mu jak najwięcej fajnych miejsc i pokazać,że Polska to nie jest to samo co Rosja czy Ukraina ( jak to on sobie żartuje) Niestety czas mamy bardzo ograniczony bo tylko tydzień.

Myślałam żeby spędzić ok. 2 dni w Krakowie, Jeden dzień w Zakopanem (Park Tatrzański,morskie oko), Trójmiasto ok. 3 dni (jestem z Gdańska), Toruń po drodze do Warszawy i Warszawa jeden dzień. Myślałam o Wrocławiu,ale wiele osób mówiło mi, że nic specjalnego i za bardzo nie ma czasu.. Myślę też nad kolejnością, żeby jak najmaniej czasu zmarnować na pociągi. Myślałam, zeby odrazu zacząć od Zakopanego, z Zakopanego prosto do Gdańska a potem spowrotem do Krakowa zaliczając Toruń Warszawe itd..

Nie byłam w Polsce od 2 lat i poza Trójmiastem i Toruniem nie znam Polski zbyt dobrze. Byłoby miło gdyby ktoś polecił jakieś fajne miejsca w Krakowie,Zakopanem czy Wawrszawie i może zaproponował coś innego
ritatata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując